MY.GAMES lanceert uitgeeflabel Knights Peak Interactive

MY.GAMES lanceert uitgeeflabel Knights Peak Interactive

MY.GAMES kondigt de lancering aan van hun uitgeeflabel, Knights Peak Interactive. Dit label richt zich op pc- en console-titels. Onder leiding van industrieveteraan Eugenio Vitale, samen met Mario Gerhold en Jan-Eric Lauble, gaat Knights Peak Interactive game-ervaringen verbeteren met een gevarieerd aanbod van games. 

Elena Grigorian, CEO van MY.GAMES zegt: "MY.GAMES heeft door de jaren heen uitgebreide expertise opgedaan in het uitgeven van free-to-play mobiele, pc- en console-games, zowel in-house als via externe partners. In lijn met onze toewijding aan onze spelers en partners om de beste game-ervaringen te leveren, gaan we onze expertise uitbreiden en onze kracht als uitgever versterken in het groeiende segment van buy-to-play games. Ik ben trots te kunnen zeggen dat we een zeer sterk team van experts hebben samengesteld om het Knights Peak uitgeeflabel te lanceren en ik ben enthousiast om al onze nieuwe collega's en gamers in onze community te verwelkomen."

Eugenio Vitale, Directeur van Knights Peak Interactive: "We beginnen aan een ongelooflijke reis. Knights Peak vertegenwoordigt een samensmelting van passie, talent en grenzeloze creativiteit. Ons team is toegewijd aan het ondersteunen van zowel opkomende als gevestigde studio's om nieuwe hoogten te bereiken in wereldwijde markten en merkontwikkeling. Wij zien games als portalen naar meeslepende verhalen, die spelers talloze avonturen laten ervaren in een gastvrije omgeving."

Knights Peak Interactive heeft al de eerste uitgeefcontracten getekend, resulterend in een portfolio dat momenteel vijf games omvat: Starship Troopers: Extermination, Nikoderiko, Mandragora, Pathfinder: Kingmaker en Blast Brigade, met meer in aantocht.

De Lineup

  • Starship Troopers: Extermination is een first-person sci-fi shooter die zich afspeelt in het iconische Starship Troopers-universum. Ontwikkeld door Offworld Industries, dompelt de game spelers onder in intense gevechten tegen insectachtige wezens genaamd Arachnids. Lancering voor pc/console: 11 oktober 2024.
  • Nikoderiko: The Magical World is een platform-game met mangoesten op een avontuur. Ontwikkeld door VEA Games. Lancering voor pc/console: eind 2024.
  • Mandragora is een game waarin spelers als Inquisitors geheimen ontrafelen, vechten tegen mythische wezens en hun eigen lot bepalen. De game is ontwikkeld door Primal Game Studio en speelt zich af in een middeleeuwse fantasiewereld vol magie en gevaar. Lancering voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S: eind 2024.

Back Catalogue

  • Pathfinder: Kingmaker is een klassieke RPG die spelers uitnodigt om de Stolen Lands te verkennen en te veroveren, gevuld met verhalen en gevechten. Ontwikkeld door Owlcat Games, nu beschikbaar op pc, PS4, Xbox One.
  • Blast Brigade is een actie-avontuur pc/console game die metroidvania-exploratie combineert met gevechten en een humoristisch verhaal. Ontwikkeld door MY.GAMES, nu beschikbaar op pc, PS4, PS5, Xbox One X|S, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

www.vertigo6.nl

www.my.games

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

McDonald's stond met The Invaders en TBWA\X op TwitchCon

08-07-2024 | 10:18:00
Easter X Galaxy, ontwikkeld door The Invaders en TBWA\X, is sinds zaterdag 29 juni live in de McDonald’s App.

[Blog] The Invaders: Merken omarmen gamers op TwitchCon

30-06-2024 | 08:45:00
Campagnes op basis van game culture winnen ook offline aan populariteit

Vredestein en The Invaders laten gamers scoren tegen de sterren van ManU

06-06-2024 | 15:20:55
Vredestein en Manchester United hebben, in samenwerking met The Invaders, de Vredestein Victory Cup gelanceerd.

FL Entertainment wijzigt naam in Banijay Group met Banijay Entertainment, Banijay Live en Banijay Gaming

30-05-2024 | 10:46:00
Het in Amsterdam beursgenoteerde FL Entertainment heeft zijn naam gewijzigd in Banijay Group. Daarmee wil het bedrijf de activiteiten en het merk ook op holdingniveau beter tot zijn recht laten komen

Fitzroy ontwikkelt gamingcampagne voor ANWB Private Lease

17-05-2024 | 09:30:00
ANWB Private Lease is de digitale wereld van Gran Turismo 7 ingedoken met hun Private Lease-modellen

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.