Marketing Report
Mysteryland gaat partnership aan met VARTA nieuws

Mysteryland gaat partnership aan met VARTA

Mysteryland is een partnership aangegaan met VARTA. Eerder kondigde het festival al aan deze zomer grotendeels over te gaan op groene, lokaal opgewekte energie. Bezoekers die in het laatste weekend van augustus Mysteryland bijwonen, kunnen bij de camping van het festival diverse oplaadpunten vinden om hun mobiele apparatuur op te laten.

Niet alleen telefoons kunnen bij de Chill and Charge area worden opgeladen. Bezoekers krijgen zelf ook de mogelijkheid om even tot rust te komen en zelf te rechargen bij de chill area. Festivalgangers die niets van het muzikale spektakel willen missen, kunnen een opgeladen VARTA-powerbank huren bij verschillende verhuurpunten en zo hun telefoon on-the-go opladen. De stroom voor de VARTA-powerpunten en powerbanks wordt opgewekt met een duurzame generator.

Martijn van Daalen, CCO van ID&T: “Wij zijn blij dat deze samenwerking bijdraagt aan de groene missie van Mysteryland. Daarnaast kunnen we nu samen met Varta onze bezoekers nog beter in hun behoeften voorzien om hun festivalervaring verder te verbeteren.”

Annemiek Okken, Trade Marketing Manager van VARTA Benelux B.V.: “Bij VARTA geloven we in het creëren van een duurzame toekomst voor iedereen. Daarom zetten we ons in om hernieuwbare energiebronnen te gebruiken in onze productieprocessen en om onze ecologische voetafdruk waar mogelijk te verkleinen. Samenwerken met ID&T voelt voor ons als de juiste vervolgstap in de verdere verduurzaming van energieoplossingen. De creatieve, logische en mooie invalshoek past precies in de positionering van VARTA.”

De activatie is ingericht en verzorgd door 10WAVES uit Amsterdam, een bureau dat zich specialiseert in het bedenken, bemiddelen, organiseren en activeren van strategische samenwerkingen tussen brands & events.

Michiel van Rijn, oprichter van 10WAVES: “Dit idee is simpelweg ontstaan vanuit mijn eigen frustratie. Elke keer als ik onderweg ben, is de batterij van mijn telefoon weer bijna leeg. Zonder je telefoon kun je tegenwoordig niets meer. Door middel van een uitgekiende crossmediale strategie willen wij het belang en de impact van mens, natuur en omgeving verder benadrukken & activeren.”

www.id-t.com

www.mysteryland.nl

www.varta-ag.com

www.10waves.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.