Marketing Report
N11 Group breidt uit met MaisonPR nieuws

N11 Group breidt uit met MaisonPR

N11 Group breidt dit jaar opnieuw uit. Deze keer met het Amsterdamse pr-bureau MaisonPR en haar oprichters Melanie van Wijk en Linda Botter

Met deze acquisitie is N11 Group – met daarin ook Buro N11, B.made en YIMB – de grootste privately held pr & communicatiecombinatie van Nederland. De groep richt zich op pr, content en marketing voor local en global brands.

Binnen de groep heeft elk bureau zijn eigen specialisme, maar ze opereren allemaal onder dezelfde noemer en werkwijze, namelijk die van N11 Group. Op deze manier kunnen zowel klanten als medewerkers profiteren van gedeelde kennis, synergie en efficiëntie. N11 Group, opgericht door Erik Hardick, telt nu dankzij deze combinatie van bureaus meer dan negentig professionals en drie vestigingen, waaronder een showroom in Amsterdam.

Melanie van Wijk en Linda Botter: "We zijn blij en trots dat we met MaisonPR aansluiting hebben gevonden bij Erik en de N11 Group. We zien met deze geïntegreerde samenwerking voor onze klanten en ons team een enorme meerwaarde. We kunnen gebruikmaken van onder meer de professionele organisatie en backoffice van de groep, inclusief contentproductie en de ontwikkeling van platforms. Hierdoor kunnen wij onze PR-expertise breder inzetten en tegelijkertijd de focus houden op waar we goed in zijn. In de wereld van beauty, fashion en lifestyle pr blijft MaisonPR natuurlijk het aanspreekpunt. Juist dankzij de krachtenbundeling met de bureaus binnen N11 Group kan MaisonPR nieuwe (eigen) concepten uitrollen die tot voor kort op de plank bleven liggen."

MaisonPR werd opgericht in 2011 en verzorgt in de Benelux de pr voor onder andere Triumph, L’Oreal, Redken, Mexx, Moroccanoil, Park Plaza Hotel Group, Koninklijke De Kuyper en Lynk & Co. Er werken 10 gedreven pr-professionals vanuit het kantoor met een showroom in Amsterdam, voor zowel de Nederlandse als Belgische markt.

Samenwerken in service

Erik Hardick: “De overname is voor ons en voor MaisonPR een geweldige stap, zowel operationeel als strategisch. Met de extra pr-expertise die we als groep in huis halen, gaan we klanten van onze bureaus gerichter ondersteunen met onder meer pr-strategie, conceptmatige evenementen en het activeren van influencers. Anderzijds kan het team van MaisonPR een grotere serviceportfolio aanbieden aan de merken die ze nu bedienen. Met Buro N11, B.made, YIMB en nu MaisonPR hebben we een groep bureaus die elkaar heel goed aanvullen als het gaat om expertise, ervaring en klanten.”

Over N11 Group

N11 Group bestaat naast MaisonPR uit Buro N11, B.made en YIMB. De bureaus zijn complementair aan elkaar als het gaat om dienstverlening en branche-expertise. Bij de dochterbedrijven werken ruim negentig mensen verdeeld over drie locaties.

www.maisonpr.nl

www.n11group.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Interview] Job Jan Altena en Joris de Bruin (CPNB): met weinig budget veel bereiken voor het boek

19-04-2024 | 10:30:00
Job Jan Altena is persvoorlichter en Joris de Bruin is analist bij de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB). We spreken beiden over hoe CPNB met marketing en pr omgaat ter promotie van boeken

[Dutch PR Awards 2024] Soly: zonne-energie toegankelijk maken voor iedereen

17-04-2024 | 15:07:00
Op maandelijkse basis Soly structureel in de media laten verschijnen op basis van trends, samenwerkingen, analyses uit verkoopdata, gebruikersdata

Update Dutch PR Awards 2024 | Extra categorieën!

11-04-2024 | 09:47:00
Een spannend moment natuurlijk! Wat zou er na 10 jaar afwezigheid gebeuren? Zou er wel interesse zijn voor de Dutch PR Awards?

Dit is de jury van de Dutch PR Awards 2024

05-04-2024 | 11:21:00
Dit zijn de mensen die gaan bepalen wie de genomineerden en de winnaars worden van de Dutch PR Awards 2024

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief