Marketing Report
N=5 en Consumentenbond lanceren serie met bizarre consumentenverhalen nieuws

N=5 en Consumentenbond lanceren serie met bizarre consumentenverhalen

De Consumentenbond komt met de eerste brand publishing serie: Eerlijk waar?! Geanimeerde telefoongesprekken waarbij de meest bizarre en oneerlijke verhalen van consumenten een hoofdpodium krijgen. De redactieformule met bijbehorende serie is ontwikkeld in samenwerking met N=5.

De serie markeert een volgende stap in de merkpositionering en is onderdeel van de campagne Eerlijk is eerlijk.

Martin de Beer, merkstrateeg bij de Consumentenbond: "Als onafhankelijke organisatie zorgen wij ervoor dat Nederlandse consumenten de beste keuzes kunnen maken en krijgen waar ze recht op hebben. Onder de nieuwe generatie consumenten wordt dit echter nog te weinig gezien en gevoeld. Onze nieuwe merkcampagne, die eerder dit jaar uitkwam, richt zich dan ook voornamelijk op millennials, waarbij advertising de merkbelofte Eerlijk is Eerlijk invoelbaar maakt. Nu voegen we samen met N=5 Brand Publishing toe om deze belofte verder te bewijzen."

De eerste aflevering van de serie is het verhaal van Amir, die zijn spouwmuren liet isoleren met plastic bolletjes, die al snel overal in de buurt terug waren te vinden...

Anne Stokvis, creative partner N=5: “Voor deze serie hebben Paul Wagemaker en Arnout Robbe van N=5 samen met het merkteam van de Consumentenbond consumentenleed weten te vertalen naar entertainende stories, waarbij inhoud en creativiteit elkaar versterken. Dit verdiepen we vervolgens op het platform van de Consumentenbond en met eigen formats op social. Zo laat Brand Publishing zien hoe je middels creativiteit een merkbelofte verder kunt bewijzen, in een wereld waar aandacht een schaars goed is.”

De komende maanden worden meer afleveringen gelanceerd.

www.nis5.nl

www.consumentenbond.nl

Lees ook:

Content Marketing Awards 2023 | Winnaar Award GOUD B2B - N=5: Volop ondernemen

29-11-2023 | 13:00:00
Deze case is het toonbeeld van het synergie-effect tussen content en advertising. De kernbelofte van ABN AMRO is Expertise for you.

Content Marketing Awards 2023 | Winnaar Award GOUD Non-Profit - N=5: Ondraaglijke sieraden

29-11-2023 | 11:05:00
30% van de jongeren heeft te maken met shame-sexting. Het ongewenst doorsturen van intieme beelden. Slechts 5% zoekt hulp vanwege schaamte.

N=5 Grote Winnaar Content Marketing Awards 2023 - Axioma, iO en Cheil runners-up

28-11-2023 | 23:06:00
Onder het genot van de virtuoze presentatie van Iris van Lunenburg zijn op 28 november in Beeld en Geluid in Hilversum de winnaars van de tweede editie van de Content Marketing Awards bekendgemaakt

WhitePaper Sessions 2023 | Havas Media | N=5 | Pink Marketing | DCVF | Towel | ZIGT

24-11-2023 | 15:28:00
Voorafgaand aan het M100 Event 2023 organiseert Media Meetings & Magazines - op dezelfde locatie - de vierde editie van de WhitePaper Sessions. Een kleinschalig, interactief event dat in het kader staat van hoogwaardige kennistransfer. Dit is een marketeers-only kennissessie en kosteloos te bezoeken

Consumentenbond en N=5 haken aan op Black Friday met Eerlijk Waar?!

23-11-2023 | 08:50:00
Het bizarre verhaal van consument Suus speelt in op de sales frenzy tijdens Black Friday en laat het belang zien om goed geïnformeerd te zijn.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.