N=5 komt met vervolg op seizoenscampagnes Holland & Barrett: Winterfit

N=5 komt met vervolg op seizoenscampagnes Holland & Barrett: Winterfit

N=5 en Holland & Barrett lanceren de campagne Winterfit. Een roep aan heel Nederland om juist in de winter in actie te komen. De campagne is een vervolg op de eerdere zomer- en herfstcampagnes waarin de kracht die de natuur op mensen heeft, centraal staat.

In de TVC zien we drie schaatsers die de ijskou trotseren om als eerste het ijs op te gaan. Juist in de koude wintermaanden naar buiten gaan doet ontzettend goed. Holland & Barrett maakt in haar wintercampagne gebruik van de gezondheidsdoelen van klanten, met als doel hen zo het laatste zetje te geven om de kracht van de natuur te ervaren.

Kracht van de natuur

Christa de Wal, Head of Marketing Benelux bij Holland & Barrett: "Wij hebben we de missie om iedereen de kracht van de natuur te laten ervaren. Door gebruik te maken van wat de natuur ons biedt, kun je fit de winter door."

Mike Kleijnen, creatief bij N=5: "Hoewel we in de winter het liefst binnen zitten, staan we met vrieskou te popelen om naar buiten te gaan. De natuur in. Het ijs op en met traanogen van de kou schaatsen. Dat kinderlijke enthousiasme geeft alleen de natuur je.”

De campagne wordt uitgerold via TV, OOH, instore, radio en OLV. Op social geeft Holland & Barrett haar klanten tips & tricks om de winter fit door te komen. Daarnaast zullen gedurende de campagne diverse promotiethema's gelanceerd worden.

www.nis5.nl

www.hollandandbarrett.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Ministerie van Defensie met Dentsu Creative/Radancy en Media.Monks/N=5 in zee voor wervingscampagnes

21-05-2024 | 21:32:00
Het Ministerie van Defensie gaat per 1 juli 2024 in zee met Dentsu Creative en Radancy voor de ontwikkeling van wervingscampagnes

Marketing Report feliciteert alle partners met hun ADCN Lampen 2024

09-05-2024 | 15:14:00
TBWA\NEBOKO, Ambassadors, Amp.Amsterdam, DEPT, Cheil, Joe Public en N=5 wonnen of waren betrokken bij 45 lampen

Auping kiest voor N=5 als lead agency

25-04-2024 | 10:38:53
Na een bureau-oriëntatie heeft Auping voor N=5 gekozen als partner op het gebied van merkcommunicatie en campagnes

Bauhaus kiest N=5 als lead campagne agency

12-03-2024 | 10:08:05
Eerder koos Bauhaus al voor Somention als hun lead social bureau. N=5 en Somention zullen dan ook nauw samenwerken op het nieuwe traject

N=5 ontwikkelt privacyschendings-campagne voor de Consumentenbond

01-03-2024 | 09:26:35
Vanaf 1 maart start ook de door reclamebureau N=5 ontwikkelde campagne die consumenten bewust moet maken van dit datamisbruik

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.