Marketing Report
N=5 ontwikkelt campagne invlatiecorrectie Melkunie nieuws

N=5 ontwikkelt campagne invlatiecorrectie Melkunie

Als je keuzes moet maken bij het boodschappen doen, vallen de extraatjes als eerste af. Zoals een toetje. Daarom komt Melkunie met Invlatiecorrectie. Een extraatje voor heel Nederland, in de vorm van: vla. N=5 ontwikkelde zowel de actie als de bijbehorende campagne. Later dit jaar zal Melkunie terugkeren met een actie onder het thema Invlatiecorrectie.

Invlatiecorrectie

Invlatiecorrectie is het eerste initiatief van Melkunie na de start van de merkcampagne Goeie, van Melkunie eind vorig jaar. Die merkcampagne liet al zien dat Melkunie een vrolijk merk is dat mensen vooral wat meer wil laten genieten. Met de introductie van Invlatiecorrectie voegt Melkunie nu de daad bij het woord.

Martijn van Amersfoort, Senior Brand Manager Melkunie: "Melkunie richt zich op gezinnen, die door het inflatierecord en de stijgende prijzen steeds meer keuzes moeten maken in de supermarkt. Zij hebben steeds minder financiële ruimte over voor extraatjes zoals het toetje. Als je nu een pak Melkunie vla koopt, krijg je het aankoopbedrag terug. Zo helpt Melkunie je ook nu te blijven genieten. En dat is een Goeie, van Melkunie."
 
Melkunie Invlatiecorrectie is aangekondigd met een 1/1 printadvertentie in Se Telegraaf en het AD op zaterdag 11 februari. De actie wordt verder ondersteund met social (video en statisch), display en OOH (abri) rondom de primaire retailers van Melkunie.

Credits:

Melkunie: Martijn van Amersfoort, Myrte Roovers | Creatie: N=5 | Character Design en animatie: Colorbleed | Sound: Manglemoose | Media: Dentsu

www.nis5.nl

www.melkunie.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief