Marketing Report
Natalia Jimenez en Martha Kenny naar This Agency nieuws

Natalia Jimenez en Martha Kenny naar This Agency

Het Amsterdamse This Agency heeft recentelijk twee mensen aangenomen. Natalia Jimenez komt het bureau versterken als fulltime designer en Martha Kenny wordt Head of Account & Operations.

Ingmar Larsen, creatief directeur van This: "Om onze gestaag groeiende klantenbestand goed te kunnen blijven bedienen, zijn Natalie en Martha meer dan nodig. Ik ben ontzettend blij dat ze voor This hebben gekozen."

Martha Kenny

Martha Kenny gaat This helpen met het managen van klanten. Daarnaast gaat ze helpen met de operationele kant en de groeiplannen van This in 2024. Martha is Iers van origine en rolde na haar studie direct de Amsterdamse reclamewereld in. Ze heeft onder andere gewerkt voor VICE Media, BSUR en voor merken als Foot Locker, Nike en Volvo.

Martha Kenny: "Ik heb heel veel zin om de grootste plannen van This Agency waar te maken. Het team is klein maar heel erg talentvol en onze klanten zijn top. Dus ik kijk enorm uit naar 2024 met This."

Natalia Jimenez

Natalia Jimenez heeft zes jaar freelance designervaring en heeft na haar studie in Colombia voor Amsterdam gekozen. Eerder werkte ze bij Clarify en werkte ze als Art-Director aan Dapinty, een animatiefilm die in 2022 werd genomineerd voor een Emmy Award. Als freelancer werkte ze onder andere voor Disney en Harper Collins.

Natalia Jimenez: “Ik vind het belangrijk dat merken hun verantwoordelijkheid nemen. Dat This enkel voor klanten werkt die op meerdere manieren hun steentje bijdragen aan de wereld en de maatschappij vind ik heel fijn. Deze merken wil ik helpen om nóg meer impact te maken."

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Interview] Willem Schouten (Schouten & Nelissen), Bram Holzapfel en Cees-Jan de Melker (VENGEAN) over de branding van Schouten & Nelissen

12-04-2024 | 14:05:00
Schouten & Nelissen heeft een nieuwe visuele identiteit en corporate legacy campagne & Sterker gelanceerd. We spreken hierover met Willem Schouten, Brand Manager bij Schouten & Nelissen en Bram Holzapfel en Cees Jan de Melker, Executive Creative Directors van VENGEAN.

[Vacancy] Azerion has a position for Key Account Manager Gaming

12-04-2024 | 09:25:00
Azerion is directly looking for a Key Account Manager Gaming

Luxaflex kiest The Cre8ion.Lab als marketingpartner voor internationale samenwerking

12-04-2024 | 09:14:41
Naar verwachting worden in het tweede kwartaal van 2024 de eerste commerciële uitingen naar buiten gebracht.

[Vacancies] Born 05 has a position for a Design Director

12-04-2024 | 09:02:00
Born 05 is is looking for a Design Director -Full-time · Utrecht

[Column] Bas Vlugt: Wakker liggen van 2024

11-04-2024 | 22:28:00
Ik woon al meer dan twintig jaar in Haarlem. Toen wij hier vanuit Amsterdam kwamen wonen, woonde hier in de straat een gepensioneerde man die lithograaf was geweest
 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief