Marketing Report
Nationaal ouderenfonds kiest voor Energize nieuws

Nationaal ouderenfonds kiest voor Energize

Het Nationaal Ouderenfonds heeft na een selectie gekozen voor Energize als creatief bureau. Het goede doel dat eenzaamheid onder ouderen aanpakt was op zoek naar een bureau dat hen kan helpen bij het sterker uitdragen en zichtbaar maken van hun visie en doelstellingen. Energize gaat zich richten op de merkpositionering en het merkconcept van het Nationaal Ouderenfonds.

Simone Ottenbros, Managing Director Energize: "Het is een eer om het vertrouwen van het Nationaal Ouderenfonds te winnen. We staan klaar om een positieve verandering teweeg te brengen in de levens van ouderen door middel van impactvolle communicatie."

De keuze van het Nationaal Ouderenfonds viel op Energize vanwege de aanpak en visie, die het bureau presenteerde tijdens het selectieproces. Energize gaat aan de slag om het Nationaal Ouderenfonds op een betekenisvolle manier te presenteren en te laten groeien, in lijn met de missie en doelstellingen van het goede doel.

Kirsten Andres, directeur-bestuurder Nationaal Ouderenfonds: "In het selectieproces heeft Energize haar betrokkenheid bij de missie, creatieve kracht en ervaring in merkactivatie getoond. We kijken uit naar de frisse en innovatieve ideeën om onze communicatie met ouderen, vrijwilligers en donateurs te verrijken."

Het Nationaal Ouderenfonds heeft het vertrouwen uitgesproken in de expertise en het vermogen van Energize om een merkfundament en merkconcept te ontwikkelen. Zowel het goede doel voor ouderen als Energize kijken uit naar een samenwerking en de impact die de merkpositionering zal hebben op huidige en potentiële donateurs en alle ouderen die mee kunnen blijven doen in de samenleving door hun steun.

www.energize.nl

www.ouderenfonds.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Simone Ottenbros Managing Director Energize, Klaas Weima blijft strategisch betrokken bij Happy Horizon

10-02-2024 | 12:32:00
Simone Ottenbros is de nieuwe Managing Director van Energize, dat sinds vorig jaar onderdeel is van de agency group Happy Horizon. Klaas Weima draagt het stokje na 20 jaar over en blijft nog strategisch betrokken bij zowel Energize als de bureaugroep

Dit zijn de kerstcampagnes van 2023

12-12-2023 | 16:07:00
Van vrolijke boodschappen tot subtiele discussies, deze campagnes belichten diverse thema's die passen bij de kerstperiode

PLUS zet met Energize deze kerst nog meer in op Samen

05-12-2023 | 19:45:00
In de kerstcampagne 2023, ontwikkeld door Energize, inspireert PLUS met verhalen, gerechten en initiatieven om echt samen te genieten van kerst en goed eten.

Energize ontwikkelt activatiecampagne voor PLUS en Stichting Thuisgekookt

12-10-2023 | 16:41:00
Samen met Stichting Thuisgekookt zorgt PLUS ervoor dat iedereen in de buurt kan genieten van een verse, warme maaltijd en sociaal contact

Energize ontwikkelt een internationale campagne voor Figo

15-08-2023 | 20:22:00
In navolging van het succes in Amerika lanceert Figo haar dierenzorgverzekering in Nederland, België en Duitsland. Energize heeft een activerende merkcampagne ontwikkeld om het merk in Europa te lanceren

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief