Marketing Report
Natuurhuisje wint eerste MediaTestTaart van 2023 nieuws

Natuurhuisje wint eerste MediaTestTaart van 2023

Elk half jaar reikt MediaTest de MediaTestTaart uit aan een organisatie of persoon die er in de Nederlandse media uitspringt. Natuurhuisje wint de eerste MediaTestTaart van 2023 met de campagne Niet vliegen, wel landen.

Natuurhuisje

De onderzoekers van MediaTest waren het er unaniem over eens. Met een nieuwe branding en de copy Niet vliegen, wel landen heeft Natuurhuisje erg veel media-aandacht gekregen. En veel lof van vakgenoten.

De MediaTestTaart werd ten kantore van Natuurhuisje in ontvangst genomen door CEO Dick Vulto en impact manager Robert van Veen, die vol enthousiasme vertelden over de visie van Natuurhuisje en de campagne zelf.

Niet vliegen, wel landen

De campagne van Natuurhuisje is ontwikkeld in samenwerking met Gardeners. De slogan Niet vliegen, wel landen hint naar vliegschaamte, maar biedt ook een oplossing aan. Door deze oplossingsgerichte, positieve insteek kreeg de campagne van alle kanten lovende reacties. 

MediaTest brengt elk halfjaar een MediaTestTaart langs bij een organisatie of persoon die eruit springt binnen het vakgebied van media en communicatie. Wil je iemand of een organisatie aandragen? Stuur dan een mail naar Eline de Jong, edejong@mediatest.nl

www.mediatest.nl

www.gardeners.nl

www.natuurhuisje.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief