Marketing Report
Natwerk ontwikkelt Ontslagdoos voor Nationale Vacaturebank nieuws

Natwerk ontwikkelt Ontslagdoos voor Nationale Vacaturebank

Vind je dat je te weinig verdient, heb je een hekel aan je baas, of wil je al jaren eigenlijk wat heel anders doen? Met de Ontslagdoos zet je de eerste stap naar een nieuwe baan, betere arbeidsvoorwaarden en een beter salaris. Om mensen naar de online salarischeck van de Nationale Vacaturebank te krijgen lanceerde Natwerk de Ontslagdoos.

De overvloed aan vacatures zag het reclamebureau als de perfecte aanleiding om mensen een duwtje in de rug te geven bij de overweging van een baanswitch. Met de Ontslagdoos wordt op een ludieke manier onder de aandacht gebracht dat er in deze tijd volop carrierekansen liggen voor werknemers en dat het wisselen van baan perspectief kan bieden. Met deze campagne speelt Natwerk actueel in op hun centrale merkboodschap Wie je ook bent, wat je ook wil worden.

De box was al snel na de lancering uitverkocht en de Ontslagdoos is al door verschillende media opgepakt, zoals Het Parool en NH Radio.

Over de campagne

Niet geheel toevallig wordt de doos gelanceerd in de maand mei, de maand waarin ook de Dag van de Arbeid wordt gevierd.

Suzanne van Malsen van de  Nationale Vacaturebank: "De dag van de arbeid is dé dag om stil te staan bij je eigen arbeidsvoorwaarden en salaris. En soms kom je dan tot de conclusie dat je meer waard bent. Nooit eerder waren er zo veel vacatures per werkzoekende als in de afgelopen maanden*. Dat is voor de werkgever natuurlijk erg lastig, maar voor werknemers liggen er juist volop kansen. Met de Ontslagdoos willen we niet alleen mensen aansporen om na te denken over hun eigen carrière, maar ook mensen helpen aan banen waar ze wél verdienen wat ze waard zijn."

Door online de salarischeck van de Nationale Vacaturebank te doen, krijg je direct inzicht in wat je waard bent. Valt wat je nu verdient tegen? Dan is de Ontslagdoos het ideale steuntje in de rug wanneer je besluit om bij je baas weg te gaan. De doos bestaat uit tips & tricks over ontslag, een eerste aanzet voor een ontslagbrief en allerlei grappige extra's. Daarnaast helpt Nationale Vacaturebank je in de zoektocht naar een nieuwe baan. Wie je ook bent, wat je ook wil worden.

www.nationalevacaturebank.nl

Natwerk is een niet normaal effectief reclamebureau dat marktstrategieën levert en door vertaalt naar spraakmakende oplossingen. Wij beïnvloeden daarmee de kern van het probleem. Op basis van een gerichte oplossing voor dat probleem, bieden we een oplossing waar de doelgroep niet over uitgepraat raakt. Niet normaal zijn, daar zetten we mensen die normaal uit staan voor reclame weer mee aan. Denk aan producten, activaties, slimme tools en communicatieconcepten waar de consument wél op zit te wachten. Niet normaal effectief noemen we dat, op zowel brand- als salesniveau.

www.natwerk.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.