Marketing Report
Natwerk ontwikkelt positionering Bitonic nieuws

Natwerk ontwikkelt positionering Bitonic

Natwerk heeft het merk Bitonic opnieuw gepositioneerd en een campagne ontwikkeld. In een tijd waarin de cryptomarkt geplaagd wordt door instabiliteit, financiële misleiding en hype coins, zegt Bitonic zich te onderscheiden zich door vooral heel veel rust te brengen met zijn focus op de betrouwbaarheid en de kracht van bitcoin.

Bitonic is vastberaden om het vertrouwen van de consument in de cryptomarkt te herstellen. Het bedrijf zal blijvend inzetten op het begeleiden van consumenten, het ontwikkelen van innovatieve producten en diensten, en het actief deelnemen aan de internationale bitcoin community.

Natwerk heeft Bitonic geholpen bij het herdefiniëren van zijn positie in de markt en daarbij een campagne ontwikkeld die  de boodschap van Bitonic duidelijk communiceert.

De campagne benadrukt de rust en geduldige benadering die Bitonic aanbeveelt bij het investeren in bitcoin. In een wereld waarin financiële influencers schreeuwerige beloftes doen van snel rijk worden, roept Bitonic op tot bezinning en verstandige beslissingen op de lange termijn. De campagnevideo, gemaakt door Natwerk, speelt in op de typische stijl van finfluencers, maar verandert al snel van toon om de visie van Bitonic op een genuanceerde en rustige manier over te brengen.

Pim Smeets, Creatief Directeur van Natwerk: "Bitonic is de perfecte klant voor Natwerk omdat ze durven af te wijken en een onderscheidend geluid laten horen. Met deze campagne willen we de boodschap van Bitonic kracht bijzetten en een duidelijk alternatief bieden voor de wildgroei aan cryptomunten en misleidende adviezen."

www.natwerk.nl

www.bitonic.nl

[Interview] Robbin de Waij (Natwerk): Reclame maken is teamwork

20-11-2023 | 08:00:00
In de aanloop naar de publicatie van de Media100 2024 op het M100 Event publiceren wij een serie interviews met genomineerden die deelnemen aan het event

[Interview] Jens Bezemer (Natwerk): Het beste idee zit precies tussen wat de klant herkent en wat nieuw is

16-11-2023 | 10:20:00
In de aanloop naar de publicatie van de Media100 2024 op het M100 Event publiceren wij een serie interviews met genomineerden die deelnemen aan het event

BNR Nieuwsradio en Natwerk bundelen krachten

17-10-2023 | 09:07:00
BNR Nieuwsradio en Natwerk kondigen hun samenwerking aan om het BNR-merk naar nieuwe hoogten te brengen

Natwerk en Lebara haken in op iPhone 15: die heb je helemaal niet nodig

20-09-2023 | 15:35:22
Lebara en Natwerk grijpen de lancering van Apple's nieuwste iPhone 15 aan om de consument bewust te maken van de meest logische keuze

Natwerk in actie voor Crocs-collab met Jacob Collier

15-08-2023 | 13:28:00
Jacob Collier ontwierp samen met Natwerk een spraakmakend paar Crocs
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.