Natwerk ontwikkelt Younited-campagne voor betere work-life balance opdrachtgevers

Natwerk ontwikkelt Younited-campagne voor betere work-life balance opdrachtgevers

Younited heeft een door Natwerk ontwikkelde campagne gelanceerd die gericht is op een betere balans tussen werk en de kwaliteit van leven.

De campagne richt zich op opdrachtgevers die worstelen met het vinden van geschikte mensen en daardoor zelf de gaten dichtlopen. Dat gaat ten koste van hun eigen work-life balance.

In een krappe arbeidsmarkt waarin veel sectoren nog niet bekend zijn met de voordelen van de inzet van zelfstandig ondernemers, wil Younited zich profileren als dé oplossing.

De campagne richt zich op opdrachtgevers die het hardst rennen: ochtenden vol zakelijke verplichtingen en avonden waarin ze de kans missen om samen met het gezin te eten of te sporten met vrienden.

Younited wil laten zien dat het uitbesteden van taken aan zelfstandig ondernemers, niet alleen efficiënt en tijdsbesparend is voor het bedrijf, maar ook kan bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor de opdrachtgever zelf.

De campagne wordt zowel online als offline uitgerold, met uitingen op sociale media, display, radio en out-of-home. De radiocampagne draait op relevante tijdstippen en gebruikt specifieke voorbeelden voor die momenten, zoals het missen van een sportklasje of de borrel met vrienden.

De out-of-home uitingen zijn bijvoorbeeld gesitueerd op plekken rondom kinderopvanglocaties en drukke terrassen.

Sietske Veenstra, Brand and Innovation Manager Younited: "De uitdaging is om niet alleen zelfstandig ondernemers, maar ook opdrachtgevers bekend te maken met het platform van Younited® en ze daarnaast te inspireren met de vele voordelen die ons platform biedt. Het platform van Younited biedt opdrachtgevers een zorgeloze oplossing voor het werven en inhuren van zelfstandig ondernemers, zonder administratieve rompslomp.

Met unieke functionaliteiten en een bewezen meerwaarde, hebben we samen met Natwerk een campagne ontwikkeld die aansluit bij de situaties van opdrachtgevers en bewustwording creëert om meer werk uit handen te geven. Samen maken wij het mogelijk om meer confetti-momenten te vieren en te focussen op wat er echt toe doet.”

www.natwerk.nl

www.younited.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

[Vacatures] UNLIKE (Onderdeel van Natwerk) zoekt een Projectmanager

10-06-2024 | 16:22:00
UNLIKE (Onderdeel van Natwerk) is per direct op zoek naar Projectmanager

Unlike breidt team uit met Robin Nieuwkerk en Jesse Hajo de Jongh

10-06-2024 | 13:53:00
Daarmee breidt het community-first bureau haar expertise en specialismen verder uit.

Natwerk ontwikkelt Budget Mobiel-campagne met echte klanten

03-06-2024 | 18:02:00
Natwerk heeft een campagne voor Budget Mobiel ontwikkeld met echte klanten. Kimberley, Richard, Miranda, Lorenzo, Cathrina, Jedidja, Cari, Joël, Petula, Arie, Hishaam én Els zijn daarin te zien

Natwerk en ARTIS nodigen alle aardbewoners uit in OOH-campagne

24-05-2024 | 09:55:00
ARTIS presenteert de eerste editie van het Aardbewoners Festival. Tijdens dit festival is er van alles te doen om weer in verbinding te komen met natuur

[The List] Natwerk

14-05-2024 | 11:37:02
CONTACTGEGEVENS Rozenstraat 60 1016NX Amsterdam  0204-22 34 11
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.