Nederlands Film Festival biedt rode loper premières aan

Nederlands Film Festival biedt rode loper premières aan

Aankomend festival biedt de filmfestivalbezoeker de kans om de premières van de Nederlandse speelfilm Beraber en documentaire The President's Daughter & the Richest Freeborn Lady bij te wonen. De rode lopers worden uitgerold in Stadsschouwburg Utrecht en Kinepolis Jaarbeurs, zodat gasten samen met acteurs, filmmakers en genodigden de eerste vertoning kunnen beleven. Voor deze premières zijn beperkt kaarten in de verkoop. Andere premières met rode loper tijdens het Nederlands Film Festival zijn de series Bodem en Santos en de film Crossing

Hiernaast toont het NFF een uitgebreid filmaanbod waaronder premières, voorzien van een inleiding of nagesprek, waardoor bezoekers de kans hebben de filmmakers te ontmoeten en vragen te stellen. Eerder kondigde het festival de openingsfilm Sweet Dreams en slotfilm Zomervacht aan.

Rode loper premières

Santos – zaterdag 23 september – Kinepolis Jaarbeurs 
In dit moderne liefdesverhaal krijgt een Rotterdams liefdeskoppel te maken met conflicterende invloeden van buitenaf. Terwijl ze beiden hun dromen najagen komen ze klem te zitten tussen hun eigen amibities en criminele vrienden en familie.
Regie: Giancarlo Sánchez en Ivan Barbosa, scenario: Chris Westendorp en Ashar Medina, productie: Topkapi Series, distributie: BNNVARA  

Beraber – zondag 24 september - Kinepolis Jaarbeurs  
Beraber vertelt het verhaal van de 14-jarige Zeki. Nadat zijn vader besluit om van Rotterdam naar een luxe gated community in Istanboel te verhuizen, raakt Zeki bevriend met een groep straatjongeren. Acteurs o.a. Alihan Sahin, Hayat van Eck, Sinan Eroglu.
Regie en scenario: Mete Gümürhan, productiebedrijf: Circe Film, Kaap Holland Films, distributie: Gusto Entertainment    

The President's Daughter & the Richest Freeborn Lady – zondag 24 september - Stadsschouwburg Utrecht 
Inspirerend portret van de Surinaamse schrijver Cynthia McLeod (1936) die, middels een intensief restauratieproject van het Elisabeth Samson Huis in Paramaribo, de slavernijgeschiedenis blijvend onder de aandacht wil brengen. Het is een traject vol hoogte- en dieptepunten.
Regie en scenario: Mildred Roethof, productie: CQ Film, distributie: Mokum Filmdistributie

Bodem – zondag 24 september - Stadsschouwburg Utrecht 
Dramaserie vol rauwe en komische inkijkjes in het vrijgezelle en destructieve leven van Cat (Eva Crutzen). Deze dertiger probeert zich staande te houden in een wereld die doordendert terwijl de hare met een klap tot stilstand kwam.
Regie en scenario: Eva Crutzen, productie: Topkapi Series, distributie: BNNVARA

Crossing – maandag 25 september - Stadsschouwburg Utrecht
Dit indringende, realistische mozaïekdrama verweeft universele gevoelens van liefde, angst, hoop en verlies van diverse personages tijdens een even gespannen als dramatische overtocht van twee uur tussen Marokko en Spanje. Met onder meer Hadewych Minis en Gijs Naber.
Regie en scenario: Jacqueline van Vugt, productie: Revolver Amsterdam, distributie: Gusto Entertainment   

www.filmfestival.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Selectie voor Gouden Kalf Digitale Cultuur 2024 zijn bekend

09-07-2024 | 12:34:00
Voor de Gouden Kalf Competitie voor Beste Digitale Cultuurproductie 2024 zijn tien projecten geselecteerd

Soufiane Touzani headliner ADsterdam Festival

04-07-2024 | 16:03:00
De tweede editie van het festival vindt vrijdag 5 juli plaats bij LIEF Amsterdam. Het volledige programma, vol met talks, panels, workshops en muziek, is nu bekend

Terugblik op de tiende editie van Dutch Digital Day

04-07-2024 | 10:52:52
Op vrijdag 28 juni vond de tiende editie van Dutch Digital Day plaats, het jaarlijkse evenement voor de digitale gemeenschap.

Happy Horizon genomineerd voor twee European Paid Media Awards

04-07-2024 | 09:51:50
De campagnes voor LOAVIES en Warner Music Benelux maken kans op een award.

[Case] DPG Media vergroot naamsbekendheid Mentos Grote Prijs van Nederland

03-07-2024 | 07:00:00
In een steeds concurrerender landschap is het essentieel om relevant te blijven en je als merk te blijven onderscheiden.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.