Marketing Report
Nespresso introduceert videoserie: Mandy tot op de bodem nieuws

Nespresso introduceert videoserie: Mandy tot op de bodem

Nespresso kondigt aan dat de driedelige YouTube-serie Mandy tot op de bodem sinds deze week volledig online staat. Mandy Woelkens, bekend mediagezicht, lifestyle-icoon en hoofdredacteur van LINDA.meiden, zoekt in de serie tot op de bodem uit hoe het zit met maatschappelijke en actuele topics. Daarbij gaat ze openhartig in gesprek met Nespresso en een scala aan inspirerende gasten. Met de serie wil Nespresso belangrijke, zij het soms minder openlijk besproken, thema’s die Nederlanders en bedrijven bezighouden aan het licht brengen. Met als doel om uiteindelijk samen een positieve impact voor onze wereld en samenleving te realiseren. 

Hoe hoog staat diversiteit & inclusiviteit op de agenda bij Nespresso en andere bedrijven? Wat is nou eigenlijk een eerlijke prijs voor een kop koffie? Hoe verloopt het recyclen van capsules en wat maakt dit duurzaam? Dit is slechts een greep uit de vragen waar Mandy antwoorden op zoekt in de serie. Mandy haar kritische blik, haar streven naar een gelijke en duurzame wereld en het feit dat Nespresso een groot aandeel heeft in de duurzame koffie-industrie en daarin een belangrijke rol speelt met duurzame initiatieven, maken haar extra nieuwsgierig.

Onder het genot van een kop koffie gaat Mandy in gesprek met Kika Buhrmann, CEO Nespresso Nederland, Yeliz Çiçek (Vogue NL), Jonas Kooyman (@havermelkelite) en Yara Michels & Jordy Casteleijn (Ateljé).

Kika Buhrmann, CEO Nespresso Netherlands: "Mandy is een bron van inspiratie en enthousiasme. We spraken over diversiteit, gelijkheid & inclusie, circulariteit en een eerlijk salaris voor koffieboeren. Allemaal thema’s die voor ons ontzettend belangrijk zijn en volledig geïntegreerd zijn in ons bedrijf.  Ik mocht als onderdeel van de serie vertellen over hoe we deze drie belangrijke onderwerpen binnen de deuren van Nespresso aanpakken en ons elke dag inzetten om positieve impact te creëren. Daarnaast was het ook erg interessant om te leren hoe anderen dit doen. Door continue te delen en te leren van elkaar, blijven we gezamenlijk onze impact vergroten."

Aflevering 1: Diversiteit & Inclusie 

In de eerste aflevering van Mandy tot op de Bodem duikt Mandy Woelkens diep in het thema van diversiteit en inclusie. Ontdek samen met haar en Nespresso CEO Kika Buhrmann hoe ze zich inzetten voor een positieve impact in de koffiewereld. Yeliz Ciçek, hoofdredacteur van Vogue Nederland, is te gast en deelt zij haar ervaringen en uitdagingen in de mode-industrie.

Aflevering 2: De eerlijke prijs voor koffie(boeren)

In aflevering twee neemt Mandy je mee op reis naar bewustwording over het proces van koffiebes tot capsule. Ontdek hoe Nespresso zich tot op de bodem inzet voor (h)eerlijke koffie en bekijk ook het gesprek met journalist en trendwatcher Jonas Kooyman, bekend van het populaire Instagramkanaal havermelkelite, over de koffietrends en hoe hij denkt over een eerlijke koffieprijs.

Aflevering 3: Circulariteit

In deze aflevering ontdek je hoe Nespresso zich inzet voor een circulaire economie. Kika vertelt over de veranderingen binnen Nespresso op het gebied van duurzaamheid en waarom aluminium zo’n mooi materiaal is. Mandy spreekt ook met Yara Michels en Jordy Castelijn, oprichters van Ateljé, een accessoires-merk en inspirerend voorbeeld van hoe duurzaamheid een integraal onderdeel kan zijn van de bedrijfsvoering.

www.nespresso.com

www.omnicomgroup.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

ING en Mastercard introduceren Touch Card voor klanten met visuele beperking

05-03-2024 | 12:16:00
Touch Card is ontworpen om tijdens het betalen de onafhankelijkheid te vergroten voor mensen met een visuele beperking

Irene de Vos Managing Director Hearts & Science Nederland

14-02-2024 | 00:00:00
Hearts & Science werd door Omnicom Media Group in 2016 opgericht in de VS en markeerde het begin van een uitbreiding naar meerdere landen.

Omnicom Media Group Nederland start HuMe Academy

29-01-2024 | 09:41:20
Het is een opleiding die als doel heeft de volgende generatie mediaprofessionals te vormen.

In Memoriam: Anthony Hadley, Strategy Director bij PHD

26-01-2024 | 09:06:00
Met grote verslagenheid, nog groter verdriet en totaal ongeloof hebben wij onverwachts afscheid moeten nemen van onze lieve collega Anthony Hadley.

Frank Bitter stapt over van Candid naar PHD Nederland

12-01-2024 | 09:08:00
Omnicom Media Group stelt per 1 maart 2024 Frank Bitter aan als Managing Director van PHD Nederland.
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief