Nicky Ribbers Managing Director van Created First

Nicky Ribbers Managing Director van Created First

Nicky Ribbers, voormalig Head of Social Advertising bij Storm Digital (part of Accenture Interactive), maakt de overstap naar Created First, onderdeel van ZIGT, waar ze per 1 mei 2021 is aangesteld als Managing Director. Performance marketing bureau Created First heeft de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt. Created First richt zich primair op social advertising en secundair op search advertising in binnen- en buitenland en zal met de komst van Nicky haar dienstverlening verder uitbreiden. 

Nicky heeft gewerkt voor grote klantnamen in nationaal en internationaal verband tijdens haar dienstverband bij Storm Digital en Accenture. Bij Created First vindt zij de ideale gelegenheid om haar ervaring in het werkveld te gebruiken om de dienstverlening verder te professionaliseren en te ontwikkelen op basis van de bewegingen in de markt.

Nicky Ribbers: "Created First is een marketing agency zoals ik ze het liefste zie; pragmatisch en met onvervalste passie voor het vak. Deze passie is belangrijk voor onze klanten, die voornamelijk uit startups en scale-ups bestaan. Zij hebben namelijk hun bedrijf vanuit dezelfde emotie gestart. Ik zie steeds meer inflexibiliteit in de bureauwereld ontstaan, dat past niet goed bij jonge bedrijven waarbij de marketingbehoefte zich continu ontwikkelt. Wij bieden een alternatief op traditionele consultancy. Mijn visie en ambitie voor Created First sluit naadloos aan op die van ZIGT, onze samenwerking geeft Created First de slagkracht om ons voor te bereiden op onze ambitieuze groeiplannen."

Rogier Bruggeman, algemeen directeur van ZIGT: ''Met de aansluiting van Created First bij ZIGT in februari dit jaar hebben we besloten om volop door te investeren in onze performanceproposities van beide merken voor hun klanten. Daarnaast trekken we natuurlijk ook samen op. Binnen het social performance domein is Created First al een sterke en gerenommeerde naam, maar de ambitie is om dit door te ontwikkelen tot een full service performance marketingbureau en het merk ook in België te introduceren. Met Nicky aan boord hebben we er alle vertrouwen in om vanuit de huidige kracht van Created First en ondersteuning vanuit ZIGT de volgende stappen te gaan zetten.''

www.createdfirst.nl
www.zigt.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.