Marketing Report
Nicolette Vink Managing Director The Oval Office Nederland

Nicolette Vink Managing Director The Oval Office Nederland

Nicolette Vink is overgestapt van IDT+ naar The Oval Office, dat in de zomer aankondigde volledig samen te gaan met Bureau voor Reuring. Ze neemt als Managing Director de dagelijkse leiding over het experience-driven communicatiebureau in Nederland op zich.

De twee bedrijven gaan na de fusie in de toekomst verder onder de naam The Oval Office.

Nicolette Vink: “Ik hou ervan om silo’s te doorbreken en talent, expertise, talen en culturen te verenigen in creatieve campagnes. Precies dát komt samen nu Bureau voor Reuring en The Oval Office fuseren. Daarom ben ik met veel enthousiasme aan boord gekomen; ik kijk er naar uit om mijn jarenlange ervaring op het vlak van live, beeld en content met iedereen te delen. Ik ben ervan overtuigd dat we met al het samengebrachte talent nog veel mooi en relevant werk zullen maken.”

Christine van Dalen, oprichter van het Bureau voor Reuring en Wouter Boits, CEO & Founder van The Oval Office: “Met Nicolette hebben we iemand die zowel de hele ploeg met een vaste en warme hand kan aansturen en inspireren, als iemand die hands-on het team kan bijstaan om de klanten en projecten optimaal te servicen. Bovendien is, naast haar gigantische live-expertise, haar knowhow op het vlak van video en content marketing van grote aanvullende waarde om onze visie te realiseren.”   

www.theovaloffice.nl
www.bureauvoorreuring.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief