Marketing Report
NLPO, Ziggo Sport, Lukkien, Wise Monkeys en anderen sluiten zich aan bij Mediapact

NLPO, Ziggo Sport, Lukkien, Wise Monkeys en anderen sluiten zich aan bij Mediapact

Lukkien, NLPO (Nederlandse Lokale Publieke Omroepen), Ziggo Sport (VodafoneZiggo), Wise Monkeys, Allus Media, Mediastages, Four Creating en Koppig hebben zich aangesloten bij het Mediapact Respectvol Samenwerken. Dit blijkt uit een (interne) update van het Mediapact die Marketing Report tot zijn beschikking heeft gekregen.

Het Mediapact is in februari 2023 opgezet door de NPO, RTL Nederland, Talpa Network, NCP, NEP The Netherlands en EMG. Op 27 september 2023 willen de deelnemers een Respectvol Samenwerken Dag organiseren waarbij een evenement voor de hele branche wordt opgezet. Inmiddels is er een bijeenkomst geweest van CEO's waarin gesproken is over behoeften, vorm en inhoud van een training voor bestuurders. Ook ligt er een plan hoe risico's worden geinventariseerd en kansen in kaart worden gebracht.Ook werkt het mediapact aan een E-learning systeem.

Het Mediapact Respectvol Samenwerken is opgezet in reactie op schandalen die zijn voorgekomen bij programma's als The Voice en De Wereld Draait Door. Dit opdat binnen de audiovisuele sector op een respectvolle en prettige manier met elkaar kan worden samengewerkt in een veilige omgeving

www.respectvolsamenwerken.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief