NLZiet komt ook met reclameversie: NLZiet Basis

NLZiet komt ook met reclameversie: NLZiet Basis

NLZiet heeft per direct een reclameversie geïntroduceerd onder de naam NLZiet Basis. Voor 7,95 euro per maand krijgen klanten dezelfde content te zien als het tot premium omgedoopte (standaard) abonnement dat voortaan 9,95 euro per maand kost. Daarmee is een prijsverhoging van 1 euro per maand doorgevoerd. Een jaarabonnement kost voortaan 107,40 (was 95,40 euro).

Via het basisabonnement kan op één apparaat tegelijk worden gekeken.

Bij NLZiet Basis is de VOD-content van RTL Nederland en Talpa Network voorzien van preroll en midroll reclames. De content van de NPO blijft zonder reclames, mede omdat de Ster bij de NPO  geen commerciële reclame mag verkopen bij VOD-content van de wetgever.

Ad Alliance en Talpa Media Solutions

Ad Alliance (RTL Nederland) en Talpa Media Solutions verkopen de reclames bij hun ad invetory als extensie. De hoeveelheid reclame is volgens NLZiet afhankelijk van hoe RTL Nederland en Talpa Network dat zelf invullen. Er zal geen prerollreclame komen op de lineaire zenders.

Overigens het meest uitgebreide pakket NLZiet Extra ook duurder geworden en kost voortaan 11,95 euro per maand (was 10,95 euro per maand) en per jaar 131,40 euro (was 119,40 euro per jaar).  

NLZiet is een cooperatie van de NPO, RTL Nederland en Talpa Network en biedt naast de eigen zenders ook zenders en VOD-content aan van de RPO (Regionale publieke omroep), BBC Studios (inclusief de publieke BBC-zenders),  VRT, A+E Networks en andere kanalen.

www.nlziet.nl

www.adalliance.nl

www.talpanetwork.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:
 

Uitgelicht





Abonneer je op onze nieuwsbrief.