No Fairytales lanceert verse salsa

No Fairytales lanceert verse salsa

No Fairytales heeft een innovatie gelanceerd: een verse salsa gemaakt van vers gesneden groenten, zonder toegevoegde suikers, laag in kcal en Nutri-score A, is sinds deze week te vinden in het koelschap van Albert Heijn.

De vers gesneden tomatensalsa van No Fairytales is het volgende product dat gelanceerd is met als doel consumenten te helpen om gemakkelijk en snel een stap beter te eten.

Het is de missie van No Fairytales om vaak gegeten producten een stap gezonder en lekkerder te maken, en consumenten een product aan te bieden dat een stap beter is dan de consument gewend is. Het team werkt iedere dag hard aan deze ambitie, om uiteindelijk in elke voedingscategorie een gezondere optie te introduceren.

Bernadette Kooijman, oprichtster van No Fairytales. “Net als met groentetortilla’s en de recente introductie van de burrito’s, willen we ook met deze verse salsa, een voorbeeld zijn voor anderen en meer partijen challengen en inspireren door te laten zien dat je ook producten op de markt kunt brengen die een stap beter zijn, én ook nog lekker”.

Middels een speciale methode wordt de salsa ingemaakt. Bij deze bereidingsmethode worden de groentes aangezuurd met azijn, waardoor enzymen tijdens het snijden van de groenten gedeactiveerd worden, en zo voorkomen wordt dat de groenten zacht worden. Dit zorgt voor een natuurlijke verbetering van de versheid van groenten en geeft de salsa een extra frisse smaak.

www.nofairytales.nl/

Lees ook:

[Interview] Bernadette Kooijman over de missie en nieuwe producten van No Fairytales

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.