NOISE sluit zich aan bij Only creative entrepreneurs

NOISE sluit zich aan bij Only creative entrepreneurs

De Only creative entrepreneurs community breidt met deze toevoeging uit op het gebied van conceptontwikkeling, campagnes en digital marketing. Het team van NOISE gaat een centrale rol spelen binnen Only. NOISE blijft opereren onder hun huidige naam en vanuit hun huidige locatie. Eigenaren Ivo Hulscher en Marcel Wortel gaan naast hun rol bij NOISE een actieve rol spelen in het uitbouwen van Only creative entrepreneurs.

NOISE derde toevoeging van Only in 2023

Eerder dit jaar sloten strategiebureau Branddoctors en pr-bureau Marcommit zich al bij de groep creative entrepreneurs aan, wat NOISE de derde toevoeging in 2023 maakt. NOISE is opgericht in 2005 en bestaat inmiddels uit tachtig medewerkers. Het bureau combineert conceptuele kracht met de innovatieve en technologische skills van een digital agency. NOISE werkt met haar in-house gedragsexperts vanuit een gedragswetenschappelijke basis, waarbij de focusdomeinen gezondheid en duurzaamheid zijn. Klanten waar NOISE voor werkt zijn met name fastmovers, de overheid, maatschappelijke organisaties, retailers en sportorganisaties. Met deze stap groeit Only naar meer dan 220 creative entrepreneurs met hubs in onder andere Utrecht en Amsterdam.

Full-service digital marketing netwerk

Frans de Vries, CEO van Only creative entrepreneurs: "We zijn sinds 2022 actief aan het bouwen aan een full-service digital marketing netwerk, of zoals we het zelf liever noemen: community. Hierin komen de verschillende expertises van alle creative entrepreneurs bij elkaar en bewijzen we dat één plus één veel meer dan twee is. Het potentieel wat we samen met NOISE als community hebben, is enorm, en we hebben de ambitie om dit de komende jaren fors uit te breiden. NOISE is een super innovatieve en creatieve agency, die zich samen met hun opdrachtgevers bezighoudt met maatschappelijke uitdagingen, iets wat ook sterk in het DNA van Only zit. Door de toevoeging van NOISE zijn we nu een full-service netwerk geworden dat met creativiteit en ondernemerschap inspeelt op een snel veranderende wereld. De visie van Ivo en Marcel op de markt, het team en hun creativiteit passen perfect in de Only community."

Ivo Hulscher, co-owner NOISE: "We zijn erg blij dat we ons bij deze creatieve community gaan voegen. Het ondernemerschap dat in het DNA van NOISE zit, past heel goed bij Only. Met deze stap geven we een nieuwe impuls aan onze groei. We zijn klaar voor het volgende hoofdstuk, en de synergie met de andere bureaus gaat ons hier zeker bij helpen."

www.noise.nl

www.only.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

DPG Media vraagt vergunning aan bij ACM voor overname RTL Nederland

18-07-2024 | 13:18:00
DPG Media heeft een vergunningsaanvraag ingediend bij de ACM voor de overname van RTL Nederland. De ACM besloot dat een vergunningsaanvraag noodzakelijk is omdat op basis van de melding de overname een mogelijk negatieve invloed heeft op de concurrentie.

STROOM en M2|OC gaan samen verder onder de naam STROOM

03-07-2024 | 10:39:46
Het bureau wordt geleid door Samantha Catsburg (CEO), voorheen Managing Director van STROOM

Only creative entrepreneurs neemt Belgisch marketingbureau Happiness over

27-06-2024 | 09:57:00
Dit is het eerste bureau buiten Nederland dat zich aansluit bij Only en zal de basis vormen voor de community in België

Kompas Publishing neemt meerderheidsbelang in Hi Label

21-06-2024 | 12:52:53
Met de integratie van Hi Label bundelt Kompas de kennis en krachten om de platformen nog verder te laten groeien

ACM publiceert openbare versie afwijzing overname RTL Nederland door DPG Media

14-06-2024 | 13:24:00
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft de openbare versie gepubliceerd van de beslissing tot afwijzing van de meldingsaanvraag van DPG Media voor het mogen overnemen van RTL Nederland

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.