Nyima Sanneh PR-consultant Mediatic

Nyima Sanneh PR-consultant Mediatic

Nyima Sanneh is gestart als PR-consultant bij het Amsterdamse PR- en contentmarketingbureau Mediatic. Nyima Sanneh komt over van SimplyPR en richt zich op het vergroten van de zichtbaarheid en naamsbekendheid van verschillende opdrachtgevers, waaronder Brunel, The Flower Farm en Stichting RIONED.
 
Dennis Mensink, oprichter en eigenaar van Mediatic: "Meer dan drie jaar relevante PR-ervaring, ambitieus en enthousiast; een kandidaat als Nyima komt niet iedere dag voorbij. Haar ervaring met consumentenmerken sluit daarnaast perfect aan bij het snelgroeiende aantal B2C-opdrachtgevers waarvoor wij de PR verzorgen, zoals bunq, Seepje en Vivera."

Internationale ervaring

Na haar master Communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit van Amsterdam werkte Nyima Sanneh bijna vier jaar in de lifestyle PR. Hier deed zij kennis op van het internationale medialandschap en droeg zij bij aan PR- en marketingcampagnes voor nationale én internationale merken, waaronder American Vintage, Esprit en Holland & Barrett.
 
Nyima Sanneh: "Bij Mediatic gebruik ik mijn passie voor content en communicatie-vraagstukken om mensen en merken met elkaar te verbinden. Mijn hoofdreden om over te stappen, was de veelzijdigheid van het bureau, zowel in het klantportfolio als de verschillende manieren waarop Mediatic PR inzet. Ook kan ik me goed vinden in de merkbelofte: alert zijn."

www.mediatic.eu

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

[Onderzoek] Trustoo: Eén op de drie huiseigenaren opgelicht bij een klus aan huis

02-07-2024 | 06:00:00
34 procent van alle Nederlandse huiseigenaren zegt weleens te zijn opgelicht door een klusjesman, zoals timmermannen, schilders, loodgieters en elektriciens

Beep for Help benoemt Charlotte Eggens tot Head of Marketing

08-05-2024 | 08:59:01
Charlotte Eggens is per direct aangesteld als Head of Marketing van het niet-medische hulpplatform Beep for Help

CheapTickets.nl start eerste volledig AI-gestuurde vlucht

28-03-2024 | 08:45:00
AI(R)-vluchten maken tickets spotgoedkoop dankzij wegbezuinigen bemanning

DeWarmte winnaar iF Design Award 2024

08-03-2024 | 10:54:17
Warmtepomp AO gekozen tot winnaar in productcategorie Building Technology

[Column] Sebastiaan Cové (Timetohire): Vier lessen voor op weg naar de top

01-03-2024 | 11:39:00
Van gymdocent naar sales, naar Head of Marketing tijdens zijn reis naar de top leerde Sebastiaan Cové verschillende, essentiële lessen.
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.