Marketing Report
Oatly opent eerste pop-up store in Amsterdam nieuws

Oatly opent eerste pop-up store in Amsterdam

Oatly introduceert deze zomer plantaardig softijs. Om de aanwinst van Oatly Soft Serve te vieren, opent Oatly haar eerste pop-up store in Amsterdam. 

Vegan softijs

Uit onderzoek is gebleken dat 35 procent van de Nederlanders meer of volledig vegan wil eten voor het eind van 2023. Daarom introducteert Oatly de Oatly Soft Serve, vegan softijs. 

Pop-up store

Oatly biedt een wisselend menu met toppings als aardbeien, kersen en stroopwafel en drizzles als gezouten karamel, bessen en chocolade. Daarnaast vinden er de hele zomer diverse lokale samenwerkingen plaats, bijvoorbeeld met specerijenplatform Spice First en chili-olie merk La Lia.

Christiaan van Doornik, General Manager voor Oatly in de Benelux: "Bij Oatly willen we het mensen zo gemakkelijk mogelijk maken om plantaardig eten en drinken in hun dagelijks leven op te nemen, in het belang van onze planeet. Dat betekent dat we producten maken voor elke gelegenheid waar je normaal gesproken zuivel aantreft. Met Oatly Soft Serve zetten we een nieuwe standaard in het segment van plantaardig ijs door de heerlijke smaak en romige textuur te bieden die je verwacht van een softijsje, maar nu zonder een druppel koemelk. We vinden het fantastisch deze productintroductie te vieren met een Oatly pop-up store in Amsterdam en we kijken ernaar uit om het product ook bij andere verkooppunten in Nederland aan te kunnen bieden."

De pop-up is van 3 juli tot en met 31 augustus zeven dagen per week van 12:00 tot 22:00 uur geopend op de Prinsengracht 16 in Amsterdam. Oatly Soft Serve is ook beschikbaar bij zes STACH-winkels in Amsterdam.

www.glasnost.amsterdam

www.oatly.com

Lees ook:

Glasnost en Walkie Talkie gaan strategisch partnerschap aan

20-02-2024 | 08:00:00
Na drie jaar samenwerken in België en Nederland voor merken in tech en FMCG, gaan de teams nauwer samenwerken

Glasnost gaat aan de slag met campagne voor Maandag

13-02-2024 | 10:57:14
Glasnost is aangetrokken om de share of voice van Maandag in het maatschappelijk debat over mensen en werk in de media te vergroten.

Getir neemt FreshDirect over van Ahold Delhaize

09-11-2023 | 09:22:00
Na de overname zal FreshDirect haar merknaam behouden en blijven opereren vanuit haar vestiging in de Bronx, New York.

[Vacatures] Glasnost zoekt een Senior PR Consultant (Corporate)

30-10-2023 | 09:49:00
Glasnost is per direct op zoek naar een Senior PR Consultant (Corporate)

[Vacatures] Glasnost zoekt een Creatief Team

30-10-2023 | 09:24:00
Glasnost is per direct op zoek naar Creatief Team

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.