Marketing Report
Ocean breidt uit met digitale masten in Limburg en Friesland nieuws

Ocean breidt uit met digitale masten in Limburg en Friesland

Ocean Outdoor heeft twee nieuwe digitale masten, één refurbished mast en vier nieuwe digitale totems in gebruik genomen.

Het gaat om de roadside locaties A32 Leeuwarden Grou en A73 Venlo-Noord, een refurbished mast langs de A16 bij Dordrecht, en vier tweezijdige totems in Westfield Mall of the Netherlands. Ocean Outdoor telt hiermee nu in totaal 340 (grootformaat) digitale schermen op 195 locaties.

Langs de rijksweg A73 tussen Venlo en Nijmegen, bij Horst, staat sinds kort Ocean Outdoors eerste (dubbele) digitale snelwegmast in Limburg. Digitaal grootformaat werd al aangeboden in de stad Leeuwarden, maar met de komst van de locatie A32 Leeuwarden Grou – tussen Heerenveen en de provinciale hoofdstad – biedt Ocean Outdoor die mogelijkheid nu ook voor het eerst langs de snelweg in Friesland aan.

Elektronica vernieuwen

Daarnaast had Ocean Outdoors digitale grootformaat mast langs de A16 bij Dordrecht wat storingen, waarop is besloten om rigoureus in te grijpen: een groot deel van de elektronica aan de binnenkant van het led-scherm is vervangen door nieuwe en modernere onderdelen. Bovendien hebben het scherm en de mast een grondige poetsbeurt gekregen.

Westfield Mall of the Netherlands

Ten slotte heeft Ocean Outdoor vier totems rond Westfield Mall of the Netherlands in gebruik genomen. De zomermaanden juli en augustus waren qua bezoekersaantallen de drukste maanden tot nu toe sinds de opening van Westfield. Met in augustus maar liefst 1,6 miljoen bezoekers – en dat in een periode waarin traditionele winkelgebieden normaalgesproken juist rustiger zijn. Westfield maakt zijn claim als dé lifestyle experience dus meer dan waar.

De dubbelzijdige digitale totems van Ocean Outdoor staan om de mall heen, bij de entrees waar respectievelijk Albert Heijn, Jumbo, McDonald’s en H&M zich bevinden. Inclusief de vier nieuwe totems bestaat de totale digitale propositie van Ocean Outdoor in Westfield nu uit 26 totems, de Caroussel én de Entrance.

www.oceanoutdoor.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.