Ocean Digital Creative Competition Amsterdam 2023 | Let’s shake things up in the world of DOOH

Ocean Digital Creative Competition Amsterdam 2023 | Let’s shake things up in the world of DOOH

Ben jij er klaar voor om de wereld van Digital Out-of-Home (DOOH) op zijn kop te zetten met creatieve en impactvolle campagnes? Waarom zou je campagnes beperken tot alleen traditionele televisiereclame of online advertenties terwijl je met DOOH straten, winkelcentra en/of snelwegen kan verrijken met de meest creatieve, innovatieve, out-of-the-box concepten.

Begint jouw creatieve brein al op hol te slaan met inventieve ideeën? Schrijf ze op en doe mee aan de derde editie van de Ocean Digital Creative Competition Amsterdam!

All you need is an idea

De afgelopen jaren hebben wij je al uitgedaagd om innovatief, creatief en vindingrijk te zijn – dit jaar gaan we voor extreme and beyond limits. Stel je digitale schermen voor die tot leven komen of zó de interactie aangaan met het publiek waardoor men er nog jaren over spreekt. Door mee te doen aan de Ocean Digital Creative Competition heb jij nú de mogelijkheid om iets buitengewoons te creëren – challenge the status quo in DOOH.

Schrijf je in en laten we samen iets onvergetelijks creëren! De inschrijving voor de competitie loopt tot en met 14 april en kent twee categorieën: commercieel en non-profit.

Prijzen & categorieë

De jury, die ook dit jaar weer bestaat uit een team van specialisten, zullen de inzendingen beoordelen binnen de twee categorieën.
In beide categorieën winnen de nummers één, twee en drie een bedrag in bruto mediawaarde.

•    1e plaats: 500.000 euro
•    2e plaats: 250.000 euro
•    3e plaats: 100.000 euro

De bedragen zijn volledig inzetbaar op de digitale schermen van Ocean Outdoor Nederland!

Creatieve briefing

We zijn op zoek naar creatieve concepten die volop gebruik maken van de mogelijkheden en de grens verleggen binnen Digital Out of Home. Aan meedoen met de competitie zitten wel een aantal voorwaarden. Het idee moet bijvoorbeeld origineel zijn en het mag nog niet op een ander mediaplatform hebben gedraaid. Meer informatie hierover vind je in de Entry Kit.

Ga jij met jouw idee de DOOH-wereld op zijn kop zetten? Schrijf je in en laten we samen iets onvergetelijks creëren. If you win, we will make it happen! 

Schrijf je nu in!

Inschrijving sluit 14 april.

Awardshow 30 mei.

Meer info en inschrijven doe je hier

www.oceanoutdoor.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.