Ocean Digital Creative Competition: uitslag is bekend

Ocean Digital Creative Competition: uitslag is bekend

De derde editie van de Ocean Digital Creative Competition Amsterdam zit erop. Dit jaar beoordeelde de jury 50 inzendingen in de categorie commercieel en 20 in de categorie non-profit, allemaal rondom Digital Out Of Home.

Afgelopen dinsdag zijn tijdens de award show, gepresenteerd door Lauren Verster, de genomineerden en tevens de winnaars bekend gemaakt.

De winnaars

Commercieel

  • TBWA\NEBOKO – McDonalds – McCafé Beanboard (€ 500.000)
  • Dawn – DPG Media en Stichting CPNB – Word schrijver in 3 seconden! (€ 250.000)
  • And Now This – BLÊR – Liberating Karaoke (€ 100.000)

Non-profit

  • TBWA\NEBOKO – Fonds Gehandicaptensport – Empty the locker room (€ 500.000)
  • Gardeners –TKRAMREPUS – Omgekeerde Supermarkt (€ 250.000)
  • No Such – Daniel den Hoed – Hoe dichterbij hoe beter (€ 100.000)

*bedragen in bruto mediawaarde

Reacties

Nike Boor, directeur Fonds Gehandicaptensport: ““Wat een fantastische prijs hebben we in ontvangst mogen nemen. Deze is in een tijd dat de collecte aan de deur steeds moeilijker wordt en we voortdurend op zoek zijn naar alternatieven een hele welkome aanvulling voor ons! Digital Out of Home is een slim en effectief medium type, dat we heel graag gaan inzetten om donaties te ontvangen. We zijn enorm trots op de samenwerking met TBWA als creatief bureau en dentsu als ons mediabureau.”

Sharon de Graaf, Creative Director Dawn: “Met dit idee laten we iedereen zelf verhalen schrijven, een prachtige manier om de liefde voor lezen te (her)ontdekken. En we laten mensen dat doen met behulp van AI, wat het lezen en schrijven niet bedreigt maar juist toegankelijker maakt. Een speelse mix van traditionele media en nieuwe technologie.”

Maarten Reynen, Creative Director NOSUCH: “Een derde prijs is natuurlijk ook gewoon winnen met deze wedstrijd. Elke euro die in Het Familiehuis Daniel den Hoed gestopt kan worden is mooi. 100.000 van die euro's om in hun boodschap te steken is dan onwaarschijnlijk! Voor elk goed doel én voor elke creatief is de Ocean Creative Competition een geweldige kans. Dus doe vooral mee. "

www.oceanoutdoor.nl

Lees ook:

Ocean Outdoor steunt IFAW bij het beschermen van de oceaan

07-06-2024 | 13:03:00
World Ocean Day vindt elk jaar op 8 juni plaats en vraagt aandacht voor het belang van een gezonde oceaan met een grote biodiversiteit

Ocean lanceert grootste digitale scherm in Emmen

07-05-2024 | 14:06:27
Met 65 schermen verspreid over twee winkelcentra biedt het full-motion netwerk de ideale omgeving voor livestreaming, data-integratie en sociale feeds

Samsung lanceert (D)OOH TikTok-activatiecampagne

11-04-2024 | 08:59:00
van schermen in treinstations en winkelcentra tot aan enorme billboards in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Brussel en Antwerpen.

Inzendingen Digital Creative Competition van Ocean Outdoor geopend

26-03-2024 | 09:02:00
Ocean Outdoor lanceert opnieuw haar jaarlijkse Digital Creative Competition en rolt deze gelijktijdig uit in de andere Ocean landen

JIC BRO lanceert buitenreclame bereiksonderzoek BRO Next

21-03-2024 | 06:45:00
Het joint industry committee BRO heeft onder de naam BRO Next een vernieuwd buitenreclame bereiksonderzoek gelanceerd onder de naam BRO Next

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.