Marketing Report
Ocean Digital Creative Competition: uitslag is bekend nieuws

Ocean Digital Creative Competition: uitslag is bekend

De derde editie van de Ocean Digital Creative Competition Amsterdam zit erop. Dit jaar beoordeelde de jury 50 inzendingen in de categorie commercieel en 20 in de categorie non-profit, allemaal rondom Digital Out Of Home.

Afgelopen dinsdag zijn tijdens de award show, gepresenteerd door Lauren Verster, de genomineerden en tevens de winnaars bekend gemaakt.

De winnaars

Commercieel

  • TBWA\NEBOKO – McDonalds – McCafé Beanboard (€ 500.000)
  • Dawn – DPG Media en Stichting CPNB – Word schrijver in 3 seconden! (€ 250.000)
  • And Now This – BLÊR – Liberating Karaoke (€ 100.000)

Non-profit

  • TBWA\NEBOKO – Fonds Gehandicaptensport – Empty the locker room (€ 500.000)
  • Gardeners –TKRAMREPUS – Omgekeerde Supermarkt (€ 250.000)
  • No Such – Daniel den Hoed – Hoe dichterbij hoe beter (€ 100.000)

*bedragen in bruto mediawaarde

Reacties

Nike Boor, directeur Fonds Gehandicaptensport: ““Wat een fantastische prijs hebben we in ontvangst mogen nemen. Deze is in een tijd dat de collecte aan de deur steeds moeilijker wordt en we voortdurend op zoek zijn naar alternatieven een hele welkome aanvulling voor ons! Digital Out of Home is een slim en effectief medium type, dat we heel graag gaan inzetten om donaties te ontvangen. We zijn enorm trots op de samenwerking met TBWA als creatief bureau en dentsu als ons mediabureau.”

Sharon de Graaf, Creative Director Dawn: “Met dit idee laten we iedereen zelf verhalen schrijven, een prachtige manier om de liefde voor lezen te (her)ontdekken. En we laten mensen dat doen met behulp van AI, wat het lezen en schrijven niet bedreigt maar juist toegankelijker maakt. Een speelse mix van traditionele media en nieuwe technologie.”

Maarten Reynen, Creative Director NOSUCH: “Een derde prijs is natuurlijk ook gewoon winnen met deze wedstrijd. Elke euro die in Het Familiehuis Daniel den Hoed gestopt kan worden is mooi. 100.000 van die euro's om in hun boodschap te steken is dan onwaarschijnlijk! Voor elk goed doel én voor elke creatief is de Ocean Creative Competition een geweldige kans. Dus doe vooral mee. "

www.oceanoutdoor.nl

Lees ook:

Ocean Outdoor breidt uit in Utrecht met groot scherm en totems

22-09-2023 | 09:26:36
Met een groot scherm van vijftien vierkante meter en twaalf digitale totems breidt Ocean Outdoor haar netwerk uit in Shoppingcenter Overvecht in Utrecht.

Ocean Outdoor verlengt partnership met NOC*NSF tot 2032

18-09-2023 | 11:22:00
Ocean wil met deze relatie graag bijdragen aan de ambitie van NOC*NSF om Nederland het sportiefste land ter wereld te laten worden.

Ocean Outdoor biedt Always On-netwerk aan

31-08-2023 | 16:46:00
Always On, het classic roadside netwerk van Ocean Outdoor, streeft naar constante en langdurige zichtbaarheid van merken het hele jaar door

[SHOWREEL!] Ocean Outdoor

10-08-2023 | 12:31:00
Ocean Outdoor Nederland is marktleider in Digital Out-of-Home, de snelstgroeiende specialisatie in Out-of-Home (OOH). Met een landelijk netwerk van 195 locaties en 335 schermen bereiken wij dagelijks meer dan 20 miljoen contacten. Partnerships met verschillende datapartijen zorgen ervoor dat adverteerders op de juiste momenten de juiste doelgroepen kunnen bereiken

Ocean Outdoor Nederland onthult The Skywall in Westfield Mall

07-08-2023 | 10:22:00
Westfield Mall of the Netherlands heeft zich snel gevestigd als dé bestemming voor winkelen, entertainment en gastronomische ervaringen

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.