Marketing Report
Ocean Outdoor biedt Always On-netwerk aan nieuws

Ocean Outdoor biedt Always On-netwerk aan

Always On, het classic roadside netwerk van Ocean Outdoor, streeft naar constante en langdurige zichtbaarheid van merken het hele jaar door. 

Het hele jaar door landelijke impact

Met het Always On-netwerk creëer je het hele jaar door landelijke impact op classic roadside locaties langs de drukste snelwegen van Nederland. De campagne wordt flexibel ingezet op de door Ocean Outdoor geselecteerde locaties zodat er continue zichtbaarheid is. Jouw advertentie is de enige advertentie op de gekozen classic locatie waardoor je 100 procent van het gemiddelde bereik genereert. Er zijn diverse mogelijkheden om het netwerk in te zetten waarbij jij bepaalt hoe krachtig je aanwezig wilt zijn.  

Het concept van het Always On-netwerk creëert een aanhoudend en langdurig effect, doordat mensen herhaaldelijk worden blootgesteld aan hetzelfde merk op dezelfde locaties. Dit kan de naamsbekendheid van merken vergroten en de boodschap beter laten doordringen bij het publiek.

www.oceanoutdoor.nl

Lees meer: 

Ocean Outdoor breidt uit in Utrecht met groot scherm en totems

22-09-2023 | 09:26:36
Met een groot scherm van vijftien vierkante meter en twaalf digitale totems breidt Ocean Outdoor haar netwerk uit in Shoppingcenter Overvecht in Utrecht.

Ocean Outdoor verlengt partnership met NOC*NSF tot 2032

18-09-2023 | 11:22:00
Ocean wil met deze relatie graag bijdragen aan de ambitie van NOC*NSF om Nederland het sportiefste land ter wereld te laten worden.

[SHOWREEL!] Ocean Outdoor

10-08-2023 | 12:31:00
Ocean Outdoor Nederland is marktleider in Digital Out-of-Home, de snelstgroeiende specialisatie in Out-of-Home (OOH). Met een landelijk netwerk van 195 locaties en 335 schermen bereiken wij dagelijks meer dan 20 miljoen contacten. Partnerships met verschillende datapartijen zorgen ervoor dat adverteerders op de juiste momenten de juiste doelgroepen kunnen bereiken

Ocean Outdoor Nederland onthult The Skywall in Westfield Mall

07-08-2023 | 10:22:00
Westfield Mall of the Netherlands heeft zich snel gevestigd als dé bestemming voor winkelen, entertainment en gastronomische ervaringen

Ocean Outdoor brings 3D Space Invaders to Europe

19-07-2023 | 14:25:00
The Space Invadors return, this time from a whole new dimension while turning the real world into a playground

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.