Marketing Report
Ocean Outdoor breidt netwerk uit met drie winkelcentra Wereldhave nieuws

Ocean Outdoor breidt netwerk uit met drie winkelcentra Wereldhave

Ocean Outdoor heeft groot formaat digitale schermen geïnstalleerd in winkelcentra in Dordrecht, Capelle aan den IJssel en Hoofddorp. Deze aanvulling op de schermen in de winkelcentra in Middenwaard, Nieuwegein en Arnhem brengt het totale aantal Wereldhave-winkelcentra in het Ocean-portfolio op zes.

Stan Thijssen, Chief Development & Operations Ocean Outdoor Nederland: “Met 9x5 meter grote scherm in Hoofddorp, het grootste indoor scherm binnen ons netwerk, willen wij de kracht van innovatie en creativiteit een podium geven. Dankzij technologieën zoals DeepScreen en Augmented Reality, creëren wij ook engagement en betrokkenheid bij het winkelend publiek. Met Ocean Labs en Ocean Studio kunnen we adverteerders en merken helpen om deze creativiteit en relevantie toe te voegen.”

Wereldhave richt zich op winkelcentra in Nederland die dominant zijn in hun verzorgingsgebied. De twaalf winkelcentra ontvangen jaarlijks 58,3 miljoen bezoekers.

www.oceanoutdoor.nl

Ocean Outdoor breidt uit in Utrecht met groot scherm en totems

22-09-2023 | 09:26:36
Met een groot scherm van vijftien vierkante meter en twaalf digitale totems breidt Ocean Outdoor haar netwerk uit in Shoppingcenter Overvecht in Utrecht.

Ocean Outdoor verlengt partnership met NOC*NSF tot 2032

18-09-2023 | 11:22:00
Ocean wil met deze relatie graag bijdragen aan de ambitie van NOC*NSF om Nederland het sportiefste land ter wereld te laten worden.

Ocean Outdoor biedt Always On-netwerk aan

31-08-2023 | 16:46:00
Always On, het classic roadside netwerk van Ocean Outdoor, streeft naar constante en langdurige zichtbaarheid van merken het hele jaar door

[SHOWREEL!] Ocean Outdoor

10-08-2023 | 12:31:00
Ocean Outdoor Nederland is marktleider in Digital Out-of-Home, de snelstgroeiende specialisatie in Out-of-Home (OOH). Met een landelijk netwerk van 195 locaties en 335 schermen bereiken wij dagelijks meer dan 20 miljoen contacten. Partnerships met verschillende datapartijen zorgen ervoor dat adverteerders op de juiste momenten de juiste doelgroepen kunnen bereiken

Ocean Outdoor Nederland onthult The Skywall in Westfield Mall

07-08-2023 | 10:22:00
Westfield Mall of the Netherlands heeft zich snel gevestigd als dé bestemming voor winkelen, entertainment en gastronomische ervaringen

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.