Marketing Report
Ocean Outdoor breidt uit in Utrecht met groot scherm en totems nieuws

Ocean Outdoor breidt uit in Utrecht met groot scherm en totems

Met een groot digitaal scherm van vijftien vierkante meter en twaalf digitale totems breidt Ocean Outdoor haar netwerk uit in Shoppingcenter Overvecht in Utrecht.

Shoppingcenter Overvecht is een centrale locatie met meer dan 100 winkels en een bezoekersaantal van circa 7,2 miljoen per jaar. Dit winkelcentrum heeft een gevarieerd aanbod van winkels, waaronder Albert Heijn XL, Hema en de Nike Outlet Store, evenals een McDonald's en diverse restaurants. Doordat er op elke hoek van het winkelcentrum een supermarkt is te vinden, is het een drukke hub voor winkelend publiek.

Scherm op centraal plein

Om de zichtbaarheid te maximaliseren is The Corner XL, een groot scherm geplaatst op het centrale plein. Dit scherm is onder een hoek geplaatst om de zichtbaarheid vanuit twee belangrijke looproutes te garanderen, zodat adverteerders een breed publiek kunnen bereiken met een impactvolle boodschap.

Daarnaast staan er twaalf digitale totems verspreid over het winkelcentrum, waardoor adverteerders nog meer en vaker de mogelijkheden krijgen om hun doelgroep te bereiken.

www.oceanoutdoor.nl

Lees ook:

Dentsu en OOH-partners slapen buiten tijdens Sheltersuit Sleep Out

04-12-2023 | 06:49:00
Tijdens dit evenement sliepen werknemers van dentsu en out-of-home partners één nacht buiten om geld op te halen voor de Sheltersuit Foundation

[Marketing Report TV] Marc van Hamelen over Ocean

26-10-2023 | 09:37:00
Marc van Hamelen, Director Business Development bij Ocean, is te gast bij Marketing Report TV.

Ocean Outdoor lanceert het City Entrance-netwerk

11-10-2023 | 09:52:00
Het City Entrance netwerk geeft merken de mogelijkheid te adverteren bij de drukste stadspoorten en verkeersaders

ADNIGHT en Ocean komen met DOOH-activatie rondom afterparty

05-10-2023 | 09:06:26
ADNIGHT ontwikkelde in samenwerking met Ocean Labs een DOOH-activatie waarmee mensen kans kunnen maken op een kaartje voor de afterparty van ADNIGHT.

Ocean Outdoor verlengt contract voor reclamemast in Leiden en voegt groene revolutie toe

03-10-2023 | 12:35:00
Sinds de jaren 90 is Ocean Outdoor actief in en rond Leiden en blijft daarmee haar groeiende portfolio van toplocaties uitbreiden

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.