Marketing Report
Ocean Outdoor lanceert DOOH-netwerk: The Grid nieuws

Ocean Outdoor lanceert DOOH-netwerk: The Grid

Met meer dan 40 locaties in 25 Nederlandse steden is The Grid het eerste full-motion, grootformaat DOOH-netwerk in Nederland.

DOOH-reclame waardevoller maken

De missie van The Grid is: DOOH-reclame waardevoller maken voor zowel consumenten als merken. Dankzij een landelijke dekking bereikt het netwerk meer dan 7,5 miljoen mensen op weekbasis waaronder winkelend-, zakelijk- en uitgaanspubliek. Het netwerk van The Grid kan flexibel worden ingekocht per dag, uur of op primetime.

The Grid locaties zijn geschikt om campagnes een boost te geven met Ocean Labs Experiences zoals Augmented Reality, livestreaming, spectaculars of activatie op locatie.

www.oceanoutdoor.nl

Lees meer: 

Samsung lanceert (D)OOH TikTok-activatiecampagne

11-04-2024 | 08:59:00
van schermen in treinstations en winkelcentra tot aan enorme billboards in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Brussel en Antwerpen.

Inzendingen Digital Creative Competition van Ocean Outdoor geopend

26-03-2024 | 09:02:00
Ocean Outdoor lanceert opnieuw haar jaarlijkse Digital Creative Competition en rolt deze gelijktijdig uit in de andere Ocean landen

JIC BRO lanceert buitenreclame bereiksonderzoek BRO Next

21-03-2024 | 06:45:00
Het joint industry committee BRO heeft onder de naam BRO Next een vernieuwd buitenreclame bereiksonderzoek gelanceerd onder de naam BRO Next

Warner Bros. Discovery en Ocean Outdoor bundelen krachten voor de Olympische Spelen

20-03-2024 | 12:42:00
Dagelijks zijn een geselecteerd aantal uur aan live-beelden van de TeamNL-wedstrijden uit te zien via verschillende Digital Out of Home schermen

[Vacatures] Ocean Outdoor zoekt een Business Application Manager (m/v)

21-02-2024 | 08:32:00
Ter uitbreiding van haar team in Amsterdam, Ocean Outdoor is per direct op zoek naar een Business Application Manager (m/v) 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief