Marketing Report
Ocean Outdoor Nederland onthult The Skywall in Westfield Mall nieuws

Ocean Outdoor Nederland onthult The Skywall in Westfield Mall

Ocean Outdoor Nederland lanceert The Skywall in Westfield Mall of the Netherlands. Westfield Mall of the Netherlands heeft zich snel gevestigd als dé bestemming voor winkelen, entertainment en gastronomische ervaringen. In de maand juli waren er meer dan 1.5 miljoen bezoekers. 

Strategische locatie

The Skywall is een goed platform voor adverteerders om hun merken te presenteren. Als toevoeging op het bestaande Westfield portfolio van schermen zoals The Unlimited, 26 Totems, The Carousel en The Entrance, biedt The Skywall adverteerders een gelegenheid om hun advertenties aan een groot publiek te tonen. Het scherm van 28m² is geplaatst op een strategische locatie, tussen bijvoorbeeld de verschillende supermarkten, drogisterijen en elektronica zaken.

Innovatieve technieken

The Skywall is uitgerust met innovatieve technieken op het gebied van digital out-of-home (DOOH). Deze geavanceerde technologieën, zoals DeepScreen® en Augmented Reality, maken het mogelijk om de uitingen nog relevanter, impactvoller en interactiever te maken. Hierdoor wordt ook engagement en betrokkenheid bij het winkelend publiek gecreëerd. Bovendien biedt het de mogelijkheid voor activaties in de buurt van het scherm. Dankzij Ocean Labs en Ocean Studio kunnen adverteerders en merken helpen om creativiteit en relevantie toe te voegen, waardoor advertenties tot leven komen.

www.oceanoutdoor.nl

Lees meer: 

Ocean Outdoor breidt uit in Utrecht met groot scherm en totems

22-09-2023 | 09:26:36
Met een groot scherm van vijftien vierkante meter en twaalf digitale totems breidt Ocean Outdoor haar netwerk uit in Shoppingcenter Overvecht in Utrecht.

Ocean Outdoor verlengt partnership met NOC*NSF tot 2032

18-09-2023 | 11:22:00
Ocean wil met deze relatie graag bijdragen aan de ambitie van NOC*NSF om Nederland het sportiefste land ter wereld te laten worden.

Ocean Outdoor biedt Always On-netwerk aan

31-08-2023 | 16:46:00
Always On, het classic roadside netwerk van Ocean Outdoor, streeft naar constante en langdurige zichtbaarheid van merken het hele jaar door

[SHOWREEL!] Ocean Outdoor

10-08-2023 | 12:31:00
Ocean Outdoor Nederland is marktleider in Digital Out-of-Home, de snelstgroeiende specialisatie in Out-of-Home (OOH). Met een landelijk netwerk van 195 locaties en 335 schermen bereiken wij dagelijks meer dan 20 miljoen contacten. Partnerships met verschillende datapartijen zorgen ervoor dat adverteerders op de juiste momenten de juiste doelgroepen kunnen bereiken

Ocean Outdoor brings 3D Space Invaders to Europe

19-07-2023 | 14:25:00
The Space Invadors return, this time from a whole new dimension while turning the real world into a playground

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.