Inzendingen Digital Creative Competition van Ocean Outdoor geopend

Inzendingen Digital Creative Competition van Ocean Outdoor geopend

Ocean Outdoor lanceert opnieuw haar jaarlijkse Digital Creative Competition en rolt deze gelijktijdig uit in de andere Ocean landen; de UK, Scandinavië en Duitsland. Dit jaar is er een prijs toegevoegd aan de pool, waarbij winnaars van de landen kunnen strijden om de Grand Prix. De winnaar wordt in 2025 bekendgemaakt.
 
De jaarlijkse competitie van Ocean bestaat 15 jaar en wordt dit jaar voor het vijfde jaar op rij gehouden in Nederland. De competitie daagt deelnemers uit om gedurfde ideeën en concepten te ontwikkelen die de creatieve grenzen van out-of-home verleggen. Dit alles door gebruik te maken van de digital out-of-home technologie op schermen met unieke formaten op high-impact locaties. Campagnes van eerdere winnaars hebben verschillende Cannes Lions awards gewonnen.
 
De inzendingen voor alle zeven competities, die in hun eigen land beoordeeld zullen worden door een jury, zijn geopend. De sluitingsdatum is 23 augustus en de winnaars worden op 10 oktober tegelijkertijd bekendgemaakt.
 
Richard Malton, CMO van Ocean Group: "Oceans Digital Creative Competition was oorspronkelijk bedoeld om de mogelijkheden te tonen van wat toen een nieuw, opkomend en innovatief mediakanaal was. Vijftien jaar later moedigen we nog steeds de beste originele ideeën aan en ontwikkelt Out of Home zich als een kanaal voor merkopbouw en de poort naar wereldwijd succes. Out of home blijft zich ontplooien; een combinatie van betere schermen, nieuwe formaten, geavanceerde technologie en kijkcijferdata biedt merken, bureaus en creatieven nog meer mogelijkheden om baanbrekend werk te creëren. Dit zal tot ver buiten het fysieke domein gezien en herinnerd worden."
 
De jury zal de inzendingen beoordelen binnen twee categorieën: Profit en Non-Profit. In beide categorieën winnen de nummers één, twee en drie een bedrag in bruto mediawaarde. De bedragen zijn volledig inzetbaar op de digitale schermen van Ocean Outdoor Nederland.
 
Dit jaar gaan de 14 eersteprijswinnaars door naar de Grand Prix, die in januari 2025 wordt aangekondigd. De Grand Prix prijs is een campagne op premium schermen in alle zeven Ocean landen, waardoor een wereldwijd platform wordt gecreëerd voor de winnende inzending. Ocean is actief in het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland en Nederland. Eerder dit jaar opende het bedrijf een kantoor in Duitsland.
 
Om het inzendproces eenvoudig te houden, moeten concepten jpeg-afbeeldingen of een korte video bevatten gecombineerd met een geschreven verhaal van 200 woorden.
 
www.oceanoutdoor.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Ocean lanceert grootste digitale scherm in Emmen

07-05-2024 | 14:06:27
Met 65 schermen verspreid over twee winkelcentra biedt het full-motion netwerk de ideale omgeving voor livestreaming, data-integratie en sociale feeds

Samsung lanceert (D)OOH TikTok-activatiecampagne

11-04-2024 | 08:59:00
van schermen in treinstations en winkelcentra tot aan enorme billboards in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Brussel en Antwerpen.

JIC BRO lanceert buitenreclame bereiksonderzoek BRO Next

21-03-2024 | 06:45:00
Het joint industry committee BRO heeft onder de naam BRO Next een vernieuwd buitenreclame bereiksonderzoek gelanceerd onder de naam BRO Next

Warner Bros. Discovery en Ocean Outdoor bundelen krachten voor de Olympische Spelen

20-03-2024 | 12:42:00
Dagelijks zijn een geselecteerd aantal uur aan live-beelden van de TeamNL-wedstrijden uit te zien via verschillende Digital Out of Home schermen

[Vacatures] Ocean Outdoor zoekt een Business Application Manager (m/v)

21-02-2024 | 08:32:00
Ter uitbreiding van haar team in Amsterdam, Ocean Outdoor is per direct op zoek naar een Business Application Manager (m/v) 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.