Ocean Outdoor steunt IFAW bij het beschermen van de oceaan

Ocean Outdoor steunt IFAW bij het beschermen van de oceaan

International Fund for Animal Welfare (IFAW) en Digital Out-Of-Home marktleider Ocean Outdoor Nederland slaan de handen ineen met een campagne-uiting die aandacht vraagt voor het redden van walvissen en het beschermen van de oceaan.

World Ocean Day vindt elk jaar op 8 juni plaats en vraagt aandacht voor het belang van een gezonde oceaan met een grote biodiversiteit en een stabiel klimaat. Deze doelstelling sluit aan bij de werkzaamheden van IFAW, die zich met haar Blue Speeds campagne inzet voor het vinden van doelgerichte en realistische oplossingen om de oceaan veiliger te maken voor zeedieren. Walvissen bijvoorbeeld spelen een belangrijke rol in het reguleren van de ecosystemen van de oceaan, en zijn een cruciale bondgenoot in de strijd tegen klimaatverandering.

Zaan Olivier, project manager Marine Conservation bij IFAW: “De groeiende drukte in de scheepvaart zorgt ervoor dat zeedieren worden verstoord en zelfs bedreigd. Met Blue Speeds willen we zorgen dat schepen in Europese wateren 5 tot 10 procent langzamer gaan varen. Deze kleine aanpassing kan het risico op aanvaringen met walvissen, het onderwaterlawaai en de uitstoot van broeikasgassen in de scheepvaart sterk verlagen. Tegelijkertijd wordt het brandstofverbruik, en dus de kosten voor ondernemers, sterk verminderd.”

Marc van Hamelen, Director of Business Development bij Ocean Outdoor: “Wij vinden maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk en steunen daarom ook verschillende partijen. Met de overduidelijke link tussen onze merknaam, het thema van deze werelddag, en het werk van IFAW, was het niet meer dan logisch dat we hierop zouden inspringen.”

De uiting van het IFAW is op zaterdag 8 juni te zien op verschillende city screens door Nederland

www.ifaw.org

www.oceanoutdoor.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[MasterBabbels] Kees Wilbrink (Ocean): OOH is zichzelf aan het herontdekken

18-07-2024 | 11:03:00
Out of Home Masters maakt een serie interviews met bepalende spelers in ons vak. Vandaag spreken we Kees Wilbrink, commercieel directeur bij Ocean Outdoor. 

Ocean lanceert grootste digitale scherm in Emmen

07-05-2024 | 14:06:27
Met 65 schermen verspreid over twee winkelcentra biedt het full-motion netwerk de ideale omgeving voor livestreaming, data-integratie en sociale feeds

Samsung lanceert (D)OOH TikTok-activatiecampagne

11-04-2024 | 08:59:00
van schermen in treinstations en winkelcentra tot aan enorme billboards in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Brussel en Antwerpen.

Inzendingen Digital Creative Competition van Ocean Outdoor geopend

26-03-2024 | 09:02:00
Ocean Outdoor lanceert opnieuw haar jaarlijkse Digital Creative Competition en rolt deze gelijktijdig uit in de andere Ocean landen

JIC BRO lanceert buitenreclame bereiksonderzoek BRO Next

21-03-2024 | 06:45:00
Het joint industry committee BRO heeft onder de naam BRO Next een vernieuwd buitenreclame bereiksonderzoek gelanceerd onder de naam BRO Next

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.