Marketing Report
Odido vervangt T-Mobile ook bij FC Utrecht nieuws

Odido vervangt T-Mobile ook bij FC Utrecht

Voortaan is Odido te zien als hoofdsponsor van FC Utrecht. Dit is een consequentie van het nieuws dat T-Mobile Nederland zijn naam alsmede die voor de merken T-Mobile en Tele2 heeft gewjizigd in Odido. Dit merk is de rest van dit seizoen op de shirts van zowel de mannen als vrouwen van FC Utrecht te zien. Daarnaast is het merk ook te zien op de shirts van Jong FC Utrecht en de FC Utrecht Academie. Supporters van FC Utrecht die eerder dit seizoen al een uit- of thuisshirt hebben gekocht, kunnen dit vanaf 15 september 2023 kosteloos omruilen in de FC Utrecht Fanshop of de fysieke retailers die de shirts verkopen.

Hoofdsponsorschap uitbreiden

Tele2 en daarna T-Mobile zijn sinds het seizoen 2015/2016 verbonden aan FC Utrecht als hoofdsponsor. Nu de naam Odido is geintroduceerd, wordt ook het hoofdsponsorschap uitgebreid met FC Utrecht Vrouwen die vanaf dit seizoen hun rentree maken op het hoogste niveau. Ook Jong FC Utrecht zal met de vernieuwde hoofdsponsor op de shirts spelen in de Keuken Kampioen Divisie en ook de gehele Academie van de club draagt shirts met Odido op de borst.

In het kader van Odido als hoofdsponsor zal stadion Galgenwaard de komende weken in het teken staan van Odido en zal met sfeeracties het merk worden geintroduceerd aan de supporters.

Odido kiest bewust voor FC Utrecht

Onno Rip, Vice President Consumer Sales & Terminals bij Odido: "We zijn heel blij met deze stap in onze samenwerking met FC Utrecht. We vinden het belangrijk dat mensen ook offline met elkaar verbonden zijn en wil daarom haar klanten inspireren en stimuleren tot meer beweging, afleiding en echt contact. Het hoofdsponsorschap bij de mannen en vrouwen van FC Utrecht sluit daar naadloos bij aan. We kijken dan ook uit naar een mooie, hernieuwde samenwerking met de club, de spelers en haar supporters."

Thijs van Es, algemeen directeur van FC Utrecht: "Buitengewoon trots zijn we dat Odido haar merk de komende periode onder meer door het hoofdsponsorschap van FC Utrecht van naams- en inhoudsbekendheid wil voorzien. Odido staat evenals FC Utrecht voor verbinding, dus de match is ook nu weer snel gevonden. We kijken ernaar uit samen met Odido het maximale uit het partnership te halen, voor alle betrokkenen."

www.odido.nl

www.fcutrecht.nl

Lees ook:

Samsung sponsor Nederlandse Basketball Bond met oog op Olympische Spelen Parijs

28-02-2024 | 15:41:00
Om de sport naar een nog hoger niveau te tillen, gaan Samsung en de Nederlandse Basketball Bond (NBB) een 3-jarig partnership aan

Heineken hoofdsponsor Amsterdam 750

27-02-2024 | 16:24:00
Amsterdam en Heineken slaan de handen ineen om de 750ste verjaardag van de stad mede mogelijk te maken

Heineken Experience opent tentoonstelling Oracle Red Bull F1-auto van Max Verstappen

21-02-2024 | 10:51:00
De Heineken Experience biedt het hele jaar door toegang tot een tentoonstelling waar Formule 1 fans de Oracle Redbull F1-racewagen kunnen bewonderen

Energiedirect en PSV verlengen sponsorship tot 2026

13-02-2024 | 13:12:21
Energiedirect en PSV hebben hun partnerschap verlengd tot 2026 verlengd

Real Madrid sluit sponsordeal met HP

04-02-2024 | 15:47:00
Real Madrid heeft een wereldwijde technologie-sponsorovereenkomst met HP aangekondigd

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.