Marketing Report
Odido vervangt T-Mobile ook bij FC Utrecht nieuws

Odido vervangt T-Mobile ook bij FC Utrecht

Voortaan is Odido te zien als hoofdsponsor van FC Utrecht. Dit is een consequentie van het nieuws dat T-Mobile Nederland zijn naam alsmede die voor de merken T-Mobile en Tele2 heeft gewjizigd in Odido. Dit merk is de rest van dit seizoen op de shirts van zowel de mannen als vrouwen van FC Utrecht te zien. Daarnaast is het merk ook te zien op de shirts van Jong FC Utrecht en de FC Utrecht Academie. Supporters van FC Utrecht die eerder dit seizoen al een uit- of thuisshirt hebben gekocht, kunnen dit vanaf 15 september 2023 kosteloos omruilen in de FC Utrecht Fanshop of de fysieke retailers die de shirts verkopen.

Hoofdsponsorschap uitbreiden

Tele2 en daarna T-Mobile zijn sinds het seizoen 2015/2016 verbonden aan FC Utrecht als hoofdsponsor. Nu de naam Odido is geintroduceerd, wordt ook het hoofdsponsorschap uitgebreid met FC Utrecht Vrouwen die vanaf dit seizoen hun rentree maken op het hoogste niveau. Ook Jong FC Utrecht zal met de vernieuwde hoofdsponsor op de shirts spelen in de Keuken Kampioen Divisie en ook de gehele Academie van de club draagt shirts met Odido op de borst.

In het kader van Odido als hoofdsponsor zal stadion Galgenwaard de komende weken in het teken staan van Odido en zal met sfeeracties het merk worden geintroduceerd aan de supporters.

Odido kiest bewust voor FC Utrecht

Onno Rip, Vice President Consumer Sales & Terminals bij Odido: "We zijn heel blij met deze stap in onze samenwerking met FC Utrecht. We vinden het belangrijk dat mensen ook offline met elkaar verbonden zijn en wil daarom haar klanten inspireren en stimuleren tot meer beweging, afleiding en echt contact. Het hoofdsponsorschap bij de mannen en vrouwen van FC Utrecht sluit daar naadloos bij aan. We kijken dan ook uit naar een mooie, hernieuwde samenwerking met de club, de spelers en haar supporters."

Thijs van Es, algemeen directeur van FC Utrecht: "Buitengewoon trots zijn we dat Odido haar merk de komende periode onder meer door het hoofdsponsorschap van FC Utrecht van naams- en inhoudsbekendheid wil voorzien. Odido staat evenals FC Utrecht voor verbinding, dus de match is ook nu weer snel gevonden. We kijken ernaar uit samen met Odido het maximale uit het partnership te halen, voor alle betrokkenen."

www.odido.nl

www.fcutrecht.nl

Lees ook:

Ocean Outdoor verlengt partnership met NOC*NSF tot 2032

18-09-2023 | 11:22:00
Ocean wil met deze relatie graag bijdragen aan de ambitie van NOC*NSF om Nederland het sportiefste land ter wereld te laten worden.

HEMA, Albert Heijn en Jumbo sterkste sponsormerken

23-08-2023 | 12:29:00
HEMA is het sterkste sponsormerk van Nederland in 2023. Dit blijkt uit het Sponsor Merkenonderzoek van Hendrik Beerda Brand Consultancy. Dit onderzoek meet sinds 2008 de reputatie van de grootste sponsors en hun sponsorpartners

Exact sponsort Europese Kampioenschappen Wielrennen 2023

22-08-2023 | 11:02:17
Sponsorship versterkt zichtbaarheid softwareontwikkelaar en staat voor verbinding  

Summio Parcs sponsort Sifan Hassan

21-08-2023 | 08:44:48
Sifan Hassan heeft zich verbonden aan vakantieparkenmerk Summio Parcs. Global Sports Communication en Summio Parcs werken de komende twee jaar samen.

Unibet is Official Betting Partner van Eredivisie & ESPN

09-08-2023 | 21:40:00
Unibet is met onmiddelijke ingang tot 1 juli 2025 de Official Betting Partner van de Eredivisie & ESPN. Unibet is al partner van een aantal individuele Eredivisieclubs, waaronder Ajax, AZ, FC Utrecht, Heracles Almelo en NEC

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.