Marketing Report
Ogilvy Social.Lab Amsterdam versterkt en breidt creatieve team uit nieuws

Ogilvy Social.Lab Amsterdam versterkt en breidt creatieve team uit

Ogilvy Social.Lab versterkt het creative team door de aanstelling van Desiree Leiprecht en de promoties van Diego LautonDeOliveira en Federico BotellaPadilla als Creative Directors. 

Desiree Leiprecht

Desiree Leiprecht komt oorspronkelijk uit Duitsland en verhuisde onlangs naar Nederland. Na een carrière in de journalistiek vond Desiree haar weg naar de reclamewereld en werkte ze bij bureaus zoals Jung von Matt Stuttgart, Ogilvy Frankfurt en Scholz & Friends. 


Diego LautonDeOliveira

Met bijna 15 jaar ervaring in de industrie heeft Diego LautonDeOliveira gewerkt bij bureaus zoals Almap/BBDO, Africa en LewLara/TBWA in São Paulo. Diego verhuisde vervolgens naar Europa en werkte bij Ogilvy Madrid en Havas Spain voordat hij voor Ogilvy Social.Lab Amsterdam aan de slag ging. Diego werkt voor diverse merken en is erkend voor zijn werk met een aantal belangrijke industrieprijzen, waaronder Cannes Lions, D&AD, One Show en Eurobest.


Federico BotellaPadilla

Federico BotellaPadilla is geboren en getogen in Spanje en werkte bij verschillende bureaus door Europa, waaronder DDB Brussels en Leo Burnett Madrid. Ook werkte hij voor gerenommeerde opdrachtgevers zoals de Spaanse Nationale Loterij, Heineken en Mattel. In zijn carrière heeft Federico verschillende prijzen ontvangen voor zijn werk, waaronder Cannes Lions, One Show en de Spanish Creative Club.


Tolga Büyükdoganay, Executive Creative Director bij Ogilvy Social.Lab Amsterdam: “Met Desiree, Federico en Diego aan boord hebben we een sterk internationaal creatief leiderschap dat ons fantastische team van creatieve leidinggevenden verder vormgeeft en waarmee we zowel lokale als internationale campagnes kunnen ontwikkelen. Ik kijk uit naar al het geweldige werk voor onze klanten dat de komende weken en maanden uit ons bureau voort zal komen.”

www.ogilvy.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.