Marketing Report
Olympische skaters en Incentro gaan voor goud

Olympische skaters en Incentro gaan voor goud

Digitale dienstverlener Incentro verbindt zich bij de Olympische Spelen in Tokyo aan skateboarden. Incentro verbindt zich sinds augustus 2016 aan skateboarden sinds de sport de olympische status had verworven. Met als doel om een steentje bij te dragen aan de professionalisering van de sport en via onder meer een skate communitiy app het skaten te laten groeien in de breedte. Zowel de skaters als Incentro omarmen verandering en gaan voor het ultieme resultaat: goud.

Incentro heeft sinds 2017 een partnership met de Skateboard Federatie Nederland (SFN). Daarnaast sponsort Incentro skateboarders Candy Jacobs, Roos Zwetsloot, Douwe Macaré en Rob Maatman. Incentro voelt zich verbonden met de sport skateboarden, vanwege de drive naar vakmanschap van de skaters en de lef die daarvoor nodig is. Onder meer door de ondersteuning van Incentro konden de skaters alle veranderingen omarmen en zich focussen op hun voorbereiding op de Olympische Spelen.  

In de aanloop naar de Olympische Spelen staan Roos Zwetsloot en Candy Jacobs in het middelpunt van de campagne Ooit ga je voor goud. Digitale dienstverlener Incentro vraagt in deze campagne aandacht voor de sport skateboarden en de deelname aan de Olympische Spelen. In de campagne werd stilgestaan bij de skate community app, documentaires over Roos Zwetsloot en Candy Jacobs, het beheer van een skate website en de link van Incentro met skateboarden. 

Roos gaat voor goud en het coronavirus gooit roet in het eten van Candy

Toen skaters Roos Zwetsloot en Candy Jacobs ooit begonnen met skaten lag het niet in de lijn van verwachting dat zij ooit de mogelijkheid zouden krijgen om deel te nemen aan de Olympische Spelen. Nadat de olympische status werd toegewezen aan skateboarden evolueerde de sport en de skaters moesten omgaan met de bijbehorende veranderingen en de professionaliseringsslag. Dit resulteerde in meer trainingsuren, meer druk, meer begeleiding en meer (media-)aandacht. Roos en Candy hebben deze veranderingen omarmd en hebben door het perfectioneren van hun vakmanschap, het tonen van flexibiliteit en doorzettingsvermogen deelname aan de Olympische Spelen afgedwongen.

Waar Roos Zwetsloot op maandag 26 juli 2021 om 2 uur 's nachts in actie komt, zit Candy Jacobs in een tiendaagse quarantaine doordat ze positief is getest op het coronavirus. Ze heeft direct wel uitgesproken om vol te gaan voor goud in Parijs 2024.

Candy Jacobs: “Dit is echt onbeschrijfelijk, ik ben zo verdrietig. Heb helemaal geen symptomen, voel me zelfs fitter dan ooit. Alleen een gebroken hart. Het heeft tijd nodig, maar let’s go Parijs 2024."

www.incentro.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief