Marketing Report
Omnicom Media Group Nederland start HuMe Academy nieuws

Omnicom Media Group Nederland start HuMe Academy

De HuMe Academy, waar HuMe staat voor Human Media, is een opleidingsprogramma van een jaar. Het is een opleiding die als doel heeft de volgende generatie mediaprofessionals te vormen.

Het programma bestaat uenzerzijds uit vakinhoudelijke domeinen als strategie, e-commerce, account, project, programmatic, data, search, AI en social media, en anderzijds uit zaken als  slaap, (mentale) gezondheid, leiderschap, duurzaamheid, voeding en inclusie.

Door de integratie van psychologie, ethiek en innovatie in het curriculum streeft HuMe ernaar professionals op te leiden die niet alleen bedreven zijn en verschil maken in hun vak maar ook zichzelf en de menselijke impact van het media en marketing vak meer te zien, omarmen en tot uitdrukking brengen in hun klant oplossingen.

Op 1 maart start de pilot met een groep van 10 studenten die na een assessment en intake proces zijn geselecteerd. Een groep die bestaat uit diverse denkers en doeners.

Voorsprong

Arno Peperkoorn, Chief Talent Officer: “HuMe gaat deuren open voor de volgende generatie talent. Daar we echt oog hebben voor mensen, hun krachten en inzichten denken we niet alleen hen maar ook onszelf en onze klanten een voorsprong te gaan geven in de toekomst. Het is ontzettend mooi en spannend dit te gaan doen uiteindelijk begint alles met mensen en daar gaan wij verschil maken”.

Patrick Molleman, CEO Ommicom Group Nederland: “We zijn met het team al een jaar achter de schermen aan het bouwen aan een indrukwekkende set aan curricula binnen een hoogwaardig opleidingsprogramma, supergaaf dat we straks echt up and running zijn en met de eerste lichting aan de slag kunnen. Ik ben ervan overtuigd dat we hiermee het verschil gaan maken, voor onze merken en mensen, maar ook voor onze klanten en businesspartners.”

www.hume-academy.com

www.omnicommediagroup.com

Lees ook:

Irene de Vos Managing Director Hearts & Science Nederland

14-02-2024 | 00:00:00
Hearts & Science werd door Omnicom Media Group in 2016 opgericht in de VS en markeerde het begin van een uitbreiding naar meerdere landen.

In Memoriam: Anthony Hadley, Strategy Director bij PHD

26-01-2024 | 09:06:00
Met grote verslagenheid, nog groter verdriet en totaal ongeloof hebben wij onverwachts afscheid moeten nemen van onze lieve collega Anthony Hadley.

Frank Bitter stapt over van Candid naar PHD Nederland

12-01-2024 | 09:08:00
Omnicom Media Group stelt per 1 maart 2024 Frank Bitter aan als Managing Director van PHD Nederland.

TBWA\NEBOKO ontwikkelt duurzaamheidscampagne Philips

11-01-2024 | 11:14:00
Philips zet patiënten en duurzame gezondheidszorg centraal in de duurzaamheidscampagne Oog voor mens en planeet

Philips opent OneBlade pop-up tramstop Leidseplein

25-10-2023 | 15:40:00
De scheer-, trim- en stylingtool Philips OneBlade kondigt een samenwerking aan met Bram Krikke en TikTok-barbier Reboir Kleijnhorst

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.