Omnicom Media Group Nederland start HuMe Academy

Omnicom Media Group Nederland start HuMe Academy

De HuMe Academy, waar HuMe staat voor Human Media, is een opleidingsprogramma van een jaar. Het is een opleiding die als doel heeft de volgende generatie mediaprofessionals te vormen.

Het programma bestaat uenzerzijds uit vakinhoudelijke domeinen als strategie, e-commerce, account, project, programmatic, data, search, AI en social media, en anderzijds uit zaken als  slaap, (mentale) gezondheid, leiderschap, duurzaamheid, voeding en inclusie.

Door de integratie van psychologie, ethiek en innovatie in het curriculum streeft HuMe ernaar professionals op te leiden die niet alleen bedreven zijn en verschil maken in hun vak maar ook zichzelf en de menselijke impact van het media en marketing vak meer te zien, omarmen en tot uitdrukking brengen in hun klant oplossingen.

Op 1 maart start de pilot met een groep van 10 studenten die na een assessment en intake proces zijn geselecteerd. Een groep die bestaat uit diverse denkers en doeners.

Voorsprong

Arno Peperkoorn, Chief Talent Officer: “HuMe gaat deuren open voor de volgende generatie talent. Daar we echt oog hebben voor mensen, hun krachten en inzichten denken we niet alleen hen maar ook onszelf en onze klanten een voorsprong te gaan geven in de toekomst. Het is ontzettend mooi en spannend dit te gaan doen uiteindelijk begint alles met mensen en daar gaan wij verschil maken”.

Patrick Molleman, CEO Ommicom Group Nederland: “We zijn met het team al een jaar achter de schermen aan het bouwen aan een indrukwekkende set aan curricula binnen een hoogwaardig opleidingsprogramma, supergaaf dat we straks echt up and running zijn en met de eerste lichting aan de slag kunnen. Ik ben ervan overtuigd dat we hiermee het verschil gaan maken, voor onze merken en mensen, maar ook voor onze klanten en businesspartners.”

www.hume-academy.com

www.omnicommediagroup.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Angelique Schreuders voorzitter AMMA Commissie

18-07-2024 | 10:37:29
Angelique Schreuders, Managing Partner bij OMD, wordt voorzitter van de AMMA Commissie van VIA Nederland per 1 juli, als opvolger van Tessa van der Starre, CEO van EssenceMediacom. De afgelopen jaren had zij al een actieve rol in de AMMA jury.

Onno Seelen per 1 september CCO Omnicom Media Group

10-06-2024 | 15:30:00
De transfer van het jaar 2024 tot nu toe: Omnicom Media Group heeft Onno Seelen per 1 september 2024 benoemd tot Chief Commercial Officer

[Whitepaper] Omnicom: Kansen voor duurzaam ondernemen groot in Nederland

06-05-2024 | 13:08:00
Omnicom PR Group (OPRG) publiceert een whitepaper die het Nederlandse bedrijfsleven richting geeft op het gebied van duurzaam ondernemen

Marieke Wiersma Managing Director Annalect Nederland

01-05-2024 | 16:01:00
Omnicom Media Group heeft per 1 mei 2024, Marijke Wiersma aangesteld als Managing Director van het data-, tech- en analytics label Annalect Nederland

Nespresso introduceert videoserie: Mandy tot op de bodem

27-03-2024 | 11:56:00
Met de serie wil Nespresso belangrijke, zij het soms minder openlijk besproken, thema’s die Nederlanders en bedrijven bezighouden aan het licht brengen. Met als doel om uiteindelijk samen een positieve impact voor onze wereld en samenleving te realiseren

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.