Omoda kiest voor mediabureau M2Media

Omoda kiest voor mediabureau M2Media

Fashion retailer Omoda heeft na een grondig pitchproces gekozen voor een samenwerking met mediabureau M2Media. M2Media, onderdeel van het Candid-platform, wordt verantwoordelijk voor de off- en online mediastrategie, mediaplanning en -inkoop.

Omoda heeft een sterke groeiambitie en streeft naar een strategische aanpak waarbij branding en performance media optimaal worden geïntegreerd.

Om de volgende stap in de groeiambitie te zetten schreef Omoda een mediapitch uit waarbij vier bureaus gevraagd werden deel te nemen. Hieruit bleek M2Media de meest geschikte partner in de ogen van de Zeeuwse fashion-retailer. 

De bureaus Coopr en Positive, beiden ook onderdeel van Candid-platform, zijn in het geïntegreerde advies meegenomen en kunnen aansluiten met hun expertises op pr en branded content.

Beste balans

Cees Hannema, CMO van Omoda: “M2Media heeft ons een scherp en duidelijk advies gegeven over hoe we door middel van de beste balans tussen branding en performance de groei van ons bedrijf nog verder kunnen versnellen. Hierbij heeft M2Media aangetoond de juiste inzichten uit onze data te kunnen halen om zodoende het verschil te maken in de markt.”

Frank Bitter, CEO van M2Media: “We zijn trots dat Omoda enthousiast is over de energie in ons team, onze retail ervaring, brede dienstverlening en onze visie op het realiseren van hun groeiambitie. Het is een hele mooie uitdaging om het merk verder te versterken en tegelijkertijd de conversie naar sales te optimaliseren.”

www.m2media.nl

www.omoda.nl

www.candidplatform.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.