ON A DAILY BASIS lanceert digitaal bureau BORING: jouw digitale wingman

ON A DAILY BASIS lanceert digitaal bureau BORING: jouw digitale wingman

The new generation agency ON A DAILY BASIS (ODB) lanceert BORING, het no-code digitale bureau dat vooroploopt in het ontwikkelen van digitale producten die niet alleen on-brand zijn, maar ook converteren.

Glenn van der Plaat, mede-eigenaar & Operations Director bij ON A DAILY BASIS: "Met BORING helpen we merken verder om relevant te blijven voor een nieuwe generatie. We zagen dat de vraag bij onze klanten zich steeds meer richtte op het digitale aspect van hun customer journey, waarbij on-brand en converteren de belangrijkste pijlers zijn. Waar we dit voorheen bedienden met ons submerk ODB.Digital, zijn de activiteiten nu van zodanige omvang dat ze ondergebracht worden in onze nieuwe agency, BORING. Ons digitale klantenbestand, inclusief namen zoals ID&T en Warner Music, evenals diverse start-ups en scale-ups, is de afgelopen periode netjes overgeheveld naar BORING. Nu worden ze door het BORING-team geholpen, dat beschikt over de expertise in digitale oplossingen."

Noah Ploeg, mede-eigenaar & Creative Developer bij BORING: "Met de lancering van BORING kunnen wij klanten nog beter helpen bij het ontwikkelen van webervaringen die mooi balanceren op de lijn van merk en conversie en dankzij de samenwerking met ON A DAILY BASIS kunnen we sneller groeien en meer impact maken. We hebben veel ervaring opgedaan met websites, webshops en complexe integraties op grote schaal en zijn daarmee niet nieuw, maar wel vernieuwend gebleken in onze aanpak. Door een mix van bewezen methoden en de nieuwste technologieën ontwerpen en bouwen we websites die niet alleen nu werken, maar ook klaar zijn voor de toekomst, en met onze Growth service zorgen we dat onze websites meegroeien met het merk van de klant. We vinden het belangrijk om positiviteit en plezier in elk aspect van ons werk te brengen. Zo zorgt BORING als digitale wingman voor een leuke ervaring van begin tot eind."

www.weareboring.nl

www.odb.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

[Vacancy] TBWA/ has a position for a Senior Designer (NL)

12-07-2024 | 12:15:00
TBWA\  is looking for a Senior Designer (NL) -Full-time  \  Amsterdam

Creative agency DUIZENDDINGEN produceert kookvideo’s Center Parcs

12-07-2024 | 12:00:00
Center Parcs lanceert deze zomer een e-magazine, het Essence Zomermagazine. De lancering van het e-magazine gaat gepaard met kookvideo’s

[Vacatures] Springbok zoekt een Medior Full Stack Developer

12-07-2024 | 11:36:00
Springbok is per direct op zoek naar een Medior Full Stack Developer -Amsterdam

Teun Verheij en Tim Nome starten Track Record samen met SportVibes

12-07-2024 | 10:42:00
Track Record gaat zich focussen op commerciële groei van merken en rechthoudende organisaties

[Vacatures] Megawatt zoekt een Strateeg

12-07-2024 | 10:30:00
Megawatt is per direct op zoek naar Strateeg -Eindhoven
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.