Marketing Report
ON A DAILY BASIS produceert voetbalshow Kick 't Met voor Ziggo Sport nieuws

ON A DAILY BASIS produceert voetbalshow Kick 't Met voor Ziggo Sport

ON A DAILY BASIS produceert programma Kick 't Met om de nieuwe generatie voetbalfan aan te spreken. In Kick ’t Met gaan hosts en tevens initiatiefnemers van het programma Armin Shah (initiatiefnemer & Creative Director Kick ‘t Met) en Jefferson Osei in gesprek met sterren uit de voetbal- en entertainmentwereld.

Next-gen content 

Pim Berentzen, Owner & Creative Producer ODB: "Om dit programma over sport en het verhaal achter de atleten te produceren voelt als een thuiswedstrijd. Met ons label ODB.Studio specialiseren we ons in het maken van next-gen content. Dit is bij uitstek een ideale kans om te laten zien dat onze culturele relevantie mainstream impact genereert doordat wij zijn waar de jongeren zich begeven."

Armin Sharifi, Initiatiefnemer Kick 't Met: "Het format laten produceren met het team van ON A DAILY BASIS voelt goed. We kennen elkaar door de jaren heen zowel op zakelijk als persoonlijk gebied goed. Ze hebben meermaals bewezen next-gen content te produceren, en dat is precies de doelstelling met het Kick 't Met format."

www.onadailybasis.nl

www.ziggosport.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief