Marketing Report
[Onderzoek] Broadcast content omvat 86 procent van totale video kijktijd

[Onderzoek] Broadcast content omvat 86 procent van totale video kijktijd

The Global TV Group heeft voor de derde keer een update gepubliceerd van het Global TV Deck. De organisatie, bestaande uit broadcasters en marketingorganisaties uit Europa, de Verenigde Staten, Canada, Australië en Latijns-Amerika, heeft in 2017 voor het eerst een overzicht gemaakt van de wereldwijde cijfers over televisie uit 23 landen. Uit de meest recente cijfers van het Global TV Deck blijkt dat televisie het overgrote deel van de kijktijd vertegenwoordigt: 86 procent. Dit is een lichte daling ten opzichte van vorig jaar, toen was het 88 procent.

Naast de veerkracht van televisie wordt ook ingegaan op onderwerpen zoals bereik, populariteit, effectiviteit en vertrouwen en impact. In het deck is bijvoorbeeld te zien dat:

  • het gemiddelde dagelijkse bereik van televisie in Europa ruim 70 procent is.
  • in Nederland bereikt televisie 67,6 procent van de bevolking binnen één dag en 95,6 procent van de bevolking binnen één maand.
  • in Amerika e-commerce bedrijven vorig jaar in totaal 4,36 miljard dollar hebben geïnvesteerd in TV-reclame.
  • voor 66 procent van de bevolking in Chili televisie de belangrijkste nieuwsbron is.
  • in het Verenigd Koninkrijk is televisie met 29 procent het meest effectieve medium is wanneer het wordt toegevoegd aan de mediamix. Gevolgd door outdoor met 20 procent.

Het Global TV Deck is hier te downloaden.Lindsey Clay, president van The Global TV Group en CEO van Thinkbox:“Het is geweldig om te zien dat zoveel adverteerders en bureaus de weg naar de eerste twee edities van het deck hebben weten te vinden en de informatie hebben gebruikt. We zijn ervan overtuigd dat deze editie marketeers opnieuw zal helpen om door het complexe medialandschap te navigeren en over hun grenzen heen te kijken om te beseffen dat de veerkracht van TV een wereldwijde realiteit is."

www.theglobaltvgroup.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.