Onno Seelen per 1 september CCO Omnicom Media Group

Onno Seelen per 1 september CCO Omnicom Media Group

De transfer van het jaar 2024 tot nu toe: Omnicom Media Group heeft Onno Seelen per 1 september 2024 benoemd tot Chief Commercial Officer. Hij versterkt hiermee het huidige directie team van Omnicom Media Group, momenteel gevormd door Patrick Molleman (CEO) en Michel van Mil (CFO).

Seelen komt van IPG Mediabrands waar hij vanaf 2010 de Nederlandse tak van Magna Global heeft opgezet. Daarna is hij in januari 2017 toegetreden tot de Nederlandse directie van IPG Mediabrands, eerst in de functie van CCO en per maart 2018 als COO. Begin 2024 vertrok Onno Seelen bij IPG Mediabrands.

Patrick Molleman, CEO Omnicom Media Group Nederland: “Wij zijn enorm blij met de komst van Onno. Hij heeft een indrukwekkend track record en heeft laten zien dat hij organisaties kan laten groeien, zowel organisch als via de weg van acquisities. Daarnaast heeft Onno een zeer goede reputatie en een groot netwerk opgebouwd over de afgelopen 20 jaar, zowel aan klant- als aan exploitantzijde. Zijn komst zorgt ervoor dat wij een nieuwe fase ingaan die zal leiden tot versnelde groei en ontwikkeling van de dienstverlening aan onze klanten.”

Onno Seelen: “Voor mij persoonlijk zijn er twee redenen om deze stap te zetten. Enerzijds de persoonlijke klik met zowel Patrick als Michel en anderzijds de enorme ambitie en potentie die ik heb mogen ontdekken binnen de organisatie. Mooi om te zien hoeveel drive en enthousiasme hier heerst. Ik kijk er naar uit om samen met het hele team de volgende stap te gaan zetten.”

www.omnicommediagroup.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Angelique Schreuders voorzitter AMMA Commissie

18-07-2024 | 10:37:29
Angelique Schreuders, Managing Partner bij OMD, wordt voorzitter van de AMMA Commissie van VIA Nederland per 1 juli, als opvolger van Tessa van der Starre, CEO van EssenceMediacom. De afgelopen jaren had zij al een actieve rol in de AMMA jury.

[Whitepaper] Omnicom: Kansen voor duurzaam ondernemen groot in Nederland

06-05-2024 | 13:08:00
Omnicom PR Group (OPRG) publiceert een whitepaper die het Nederlandse bedrijfsleven richting geeft op het gebied van duurzaam ondernemen

Marieke Wiersma Managing Director Annalect Nederland

01-05-2024 | 16:01:00
Omnicom Media Group heeft per 1 mei 2024, Marijke Wiersma aangesteld als Managing Director van het data-, tech- en analytics label Annalect Nederland

Nespresso introduceert videoserie: Mandy tot op de bodem

27-03-2024 | 11:56:00
Met de serie wil Nespresso belangrijke, zij het soms minder openlijk besproken, thema’s die Nederlanders en bedrijven bezighouden aan het licht brengen. Met als doel om uiteindelijk samen een positieve impact voor onze wereld en samenleving te realiseren

ING en Mastercard introduceren Touch Card voor klanten met visuele beperking

05-03-2024 | 12:16:00
Touch Card is ontworpen om tijdens het betalen de onafhankelijkheid te vergroten voor mensen met een visuele beperking
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.