Marketing Report
Onno Seelen vertrekt als COO bij IPG Mediabrands nieuws

Onno Seelen vertrekt als COO bij IPG Mediabrands

Na ruim 13 jaar heeft Onno Seelen besloten om IPG Mediabrands te verlaten. Als reden voor zijn vertrek wordt aangegeven dat hij zijn horizon wil verbreden en hiervoor zijn carrière buiten Mediabrands wenst voor te zetten. 

Onno Seelen: "Na 13 leerzame en intensieve jaren ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Met een nieuwe directie aan het roer voor mij een goed en logisch moment om verder te kijken en de wereld buiten IPG Mediabrands te gaan ontdekken."

In de verklaring staat: Onno is in 2010 gestart als Managing Director van Magna en heeft samen met de toenmalige directie aan de wieg gestaan van de transformatie naar het huidige IPG Mediabrands. In 2016 is Onno benoemd tot CCO en aansluitend in 2018 tot COO waarbij hij onderdeel werd van de Directie van IPG Mediabrands. Na het vertrek van Julius Minnaar als CEO van IPG Mediabrands in 2022 heeft Onno Seelen de dagelijkse leiding overgenomen. 

Onno was onder andere verantwoordelijk voor de lancering van onze propositie House of Challengers, eindverantwoordelijk voor MAGNA, Orion, MarketingSciences, het gehele operationele apparaat en heeft tijdelijk het digitale agency Reprise aangestuurd. Bovendien was Onno eindverantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten binnen IPG Mediabrands. Onder zijn leiding zijn vele pitches gewonnen en langdurige succesvolle relaties met klanten opgebouwd.

We hebben groot respect voor wat Onno heeft bereikt. We betreuren zijn keuze maar begrijpen ook zijn wens om na 13 jaar elders zijn kennis en ervaring in te gaan zetten. We wensen hem het allerbeste bij zijn toekomstige inspanningen.

Onno Seelen was eerder werkzaam bij Ster en IP (RTL). 

www.ipgmediabrands.com

Lees ook: 

CEO Carolien van 't Hek en Managing Partner Yvonne Prins op non-actief gezet bij UM

15-02-2024 | 21:04:00
CEO Carolien van 't Hek en Managing Partner Yvonne Prins op zijn op non-actief gezet bij UM, een mediabureau van Mediabrands

Klaartje Kuypers Director Media Activation & People KINESSO

01-02-2024 | 10:36:00
Klaartje Kuypers was eerder werkzaam bij onder meer Havas en BrandDeli/Ad Alliance en begon haar carrière in de mediabranche bij IPG Mediabrands’ UM

IPG Mediabrands lanceert AI-chatassistent My Bot

21-12-2023 | 10:17:18
My Bot is het eerste product dat voortkomt uit de samenwerking op het gebied van generatieve AI (Gen AI) met Google Cloud

[Vacatures] Kinesso (Part of Mediabrands) zoekt een Junior SEO Specialist

20-12-2023 | 08:34:00
Kinesso (Part of Mediabrands) is per direct op zoek naar een Junior SEO Specialist

[Vacancy] Kinesso (Part of Mediabrands) has a position for Associate Paid Social Nike

20-12-2023 | 08:14:00
Kinesso (Part of Mediabrands) is directly looking for an Associate Paid Social Nike

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.