Marketing Report
Opdemast.nl lanceert zomeractie voor mkb-ondernemingen nieuws

Opdemast.nl lanceert zomeractie voor mkb-ondernemingen

Opdemast.nl is een boekingssite waarmee advertentieruimte kan worden ingekocht op digitale reclamemasten. Om mensen te overtuigen van de kracht van het platform, profiteren mkb-ondernemers tot 31 augustus van gratis advertentieruimte op digitale reclamemasten langs snelwegen in heel Nederland.

Steeds moeilijker om reclame te maken

Het is voor mkb-ondernemingen steeds moeilijker om reclame te maken. Mike Leegwater, Opdemast.nl: "Veel middelen waarop deze categorie van bedrijven doorgaans een beroep doet, genereren steeds minder impact. Denk aan een huis-aan-huiskranten. Andere mediumtypes zijn duur of bewerkelijk."

Opdemast.nl voorziet in een behoefte. Mike Leegwater: "De consumptie van media door consumenten is versnipperd. Waar vind je de juiste doelgroep voor je bedrijf en hoe houd je vervolgens de kosten in de hand? Dat is de grote uitdaging van veel ondernemers. Onze objecten zijn gesitueerd op strategische plaatsen langs drukke snelwegen."

Transparant en eenvoudig

Om mensen te overtuigen van de kracht van het platform, is een zomeractie in het leven geroepen. Mike Leegwater: "Je ziet nu al dat veel mkb-ondernemers er gebruik van maken. En ze blijven klant. Dat is het grootste bewijs dat deze vorm van adverteren simpelweg werkt. De investering is minimaal en tegelijkertijd is de impact erg groot. Het bestelproces is simpel en transparant. De prijzen staan vast – 41,28 euro exclusief btw voor honderd vertoningen – en het systeem werkt eenvoudig. Met een paar klikken is een campagne geboekt. Tijd is kostbaar."

www.opdemast.nl

Lees ook:

Buitenreclame beïnvloedt keuzes van consumenten onbewust

28-09-2023 | 15:14:00
Buitenreclame is een geschikt medium als het gaat om vergroten van naamsbekendheid en het activeren van consumenten

Ocean Outdoor breidt uit in Utrecht met groot scherm en totems

22-09-2023 | 09:26:36
Met een groot scherm van vijftien vierkante meter en twaalf digitale totems breidt Ocean Outdoor haar netwerk uit in Shoppingcenter Overvecht in Utrecht.

Ocean Outdoor verlengt partnership met NOC*NSF tot 2032

18-09-2023 | 11:22:00
Ocean wil met deze relatie graag bijdragen aan de ambitie van NOC*NSF om Nederland het sportiefste land ter wereld te laten worden.

This Agency en Denim Solar lanceren campagne Proud to be boring

07-09-2023 | 10:46:20
Denim Solar wil consumenten bereiken die weinig interesse hebben in zonnepanelen. Daartoe ontwikkelde This Agency de campagne Proud to be boring

Eerste inhaker rondom verkiezingen van SportCity

05-09-2023 | 11:21:50
Creatief bureau Fitzroy ontwikkelde een campagne waarbij gespeeld werd met de verschillende afkortingen van de politieke partijen. 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.