Open Now ontwikkelt campagne zorgverzekeraar Jaaah

Open Now ontwikkelt campagne zorgverzekeraar Jaaah

Open Now ontwikkelde op basis van de vernieuwde positionering van Jaaah een campagne gericht op mensen die midden in het leven staan en er alles uit willen halen.

Gezondheid en een goede balans zijn voorwaarden om dat actieve leven te kunnen leiden. Met de blik op gezondheid in plaats van zorg, is Jaaah een uitgesproken positief geluid in de markt waar de doelgroep geen nee tegen zegt.

Nicolet Annema, senior campagnemarketeer ONVZ & Jaaah: "Niet alleen met de campagne stralen we die positiviteit uit, ook met ons kwalitatieve aanbod en onze diensten op het gebied van fysio en mentale gezondheid sluiten we aan bij een actieve levenstijl. Met Werkfit bieden we dat ook binnen de werkgeverscollectieven aan."

Liselotte Vink, gedragswetenschapper bij Open Now: "Het product en de campagne zijn gemaakt voor en met de doelgroep. Hierbij anticiperen we steeds op drijfveren en weerstanden die uit onderzoek en dialoog met de doelgroep naar voren kwamen”.

De muziek is van Bizzey & Kraantje Pappie. Jaaah is een zorgverzekering van ONVZ.

Credits:

Bureau: Open Now | Fotografie/Productiemaatschappij: Jurre Rompa voor rubenpaulruben | Muziek: Ja!-Bizzey via MassiveMusic | Audio: Public Audio | Mediabureau: Merkle | Verantwoordelijk bij Jaaah: Nicolet Annema, Wendy van Wijk en Age-Pieter Kamermans

www.opennow.nl

www.jaaah.nl

www.onvz.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.