Marketing Report
Oprichters &.agency lanceren &.media group nieuws

Oprichters &.agency lanceren &.media group

Oprichters Britt Hogenhuis en Sophie van der Schaft van &.agency kondigen de start van de &.media group aan, waar hun drie bestaande bedrijven &.agency, &.talent en &.format onder vallen.

Het plan van de twee is om binnen een jaar nieuwe kantoren in België en Duitsland te openen. Het bedrijf groeide de afgelopen jaren snel. Binnen vier jaar ging de office space van 50 naar 1000 vierkante meter in de Amsterdamse binnenstad. Ook de internationale aanvragen stegen met 300 procent in de afgelopen twee jaar en daarmee is de eerste stap gezet richting internationale expansie.

&.media group is een full service media & content groep met het hoofdkantoor in Amsterdam. Het bedrijf staat aan de voorkant van de laatste ontwikkelingen op het gebied van influencer marketing, pr, talent management, format development en content productie.

Pakkende content en unieke concepten

De klanten variëren van A-list merken, invloedrijke social media talenten tot aan toonaangevende TV zenders en streamers. Storytelling is waar ze goed in zijn, gecombineerd met gedegen data-analyse en marktonderzoek. Het doel van &.media group is om zoveel mogelijk mensen te inspireren, vermaken en aan het denken te zetten met pakkende content en unieke concepten. Daarbij zijn de ambities groot; binnen 5 jaar het grootste media & content label van Europa worden.

Sophie van der Schaft: “De combinatie van de verschillende expertises en services maakt ons zo uniek. Hierdoor is &.media in staat een klant op verschillende vlakken te servicen, zoals voor L’Oreal ACD. &.agency is het vaste bureau voor L’Oreal ACD voor alle influencer marketing, pr en events-gerelateerde activiteiten. Daarnaast is ook een van de influencers binnen het &.talent netwerk een vaste ambassadeur.”

www.and-media.group

www.and-agency.com

www.and-talent.com

www.and-format.com

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatieUitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.