Marketing Report
Orban Büller aan de slag als Head of Business Strategy bij UM nieuws

Orban Büller aan de slag als Head of Business Strategy bij UM

Orban Büller start als Head of Business Strategy bij UM. Hij is verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en positie van UM als Most Wanted Agency.

Orban Büller was hiervoor Group Business Director bij Mediabrands en heeft daarvoor diverse digitale functies binnen Reprise Digital vervult. Deze brede ervaring en inzichten neemt hij mee naar UM waar zijn focus gaat liggen op het verkennen van (nieuwe) groeimogelijkheden, het stimuleren van innovatie en transformatie en het versterken van het thought leadership van het bureau.

Yvonne Prins, co-leader en Managing Partner UM: “Wij zijn heel blij dat we Orban als onze nieuwe Smart Rebel mogen verwelkomen. Zijn kennis van de media-industrie en passie voor groei en innovatie passen perfect bij de waarden van UM. We kijken uit naar de impact die hij gaat maken voor onze klanten en op de verdere ontwikkeling van UM. En bovenal kijken we er naar uit om met hem te gaan samenwerken.”

Orban Büller: “Ik voel mij enorm vereerd om samen met mijn UM en Mediabrands collega’s verder te bouwen aan de toekomst van UM. En hoe tof is het dat je binnen Mediabrands op zoveel plekken van waarde kunt zijn en kunt groeien in rollen die goed bij je passen. Na twee jaar op groepsniveau te hebben mogen bouwen aan onze brede visie op groei, voelt dit als het juiste moment om die basis verder vorm te geven binnen UM en impact te maken voor onze huidige en toekomstige klanten.”

www.um.nl

 

Lees ook:

UM aangesteld als mediabureau van Upfield

07-07-2023 | 08:47:00
Upfield is wereldwijd de grootste fabrikant van plantaardige producten en voert merken zoals Becel, Flora, ProActiv en Blue Band in 95 landen.

[Marketing Report Cannes] Ana Henriques (TUI) en Yvonne Prins (UM)

22-06-2023 | 09:40:00
Marketing Report Radio zendt een week lang uit vanaf Cannes Lions - het grootste reclamefestival op aarde. Ieder dag ontvangen we toonaangevende gasten uit de wereld van media en marketingcommunicatie. De uitzendingen zijn tot en met 22 juni dagelijks live te beluisteren op New Business Radio en als podcast op de website van Marketing Report

Mediabrands lanceert Nederlandse Employer Branding-campagne Challenge Yourself

11-05-2023 | 16:34:00
De internationale bureaugroep Mediabrands is in de zoektocht naar nieuw talent voor het eerst in haar historie een Nederlandse employer branding-campagne gestart. De creatie, productie en distributie van Challenge Yourself is volledig geregisseerd door de lokale Mediabrands-labels Initiative, UM, Reprise en Yune

Alfred maakt nieuwe campagne voor Praxis: Hulp aan de Maker

30-03-2023 | 10:04:00
Praxis lanceert een nieuwe merkcampagne, ontwikkeld door bureau Alfred. In de campagne is de bekende medewerker Theo vervangen door een Maker: een vader die duidelijk nog wat hulp kan gebruiken bij het klussen, maar dit eigenlijk niet wil laten blijken aan zijn twee kinderen

[Vacatures] UM zoekt een Connection Consultant

08-02-2023 | 08:18:04
UM is per direct op zoek naar een Connection Consultant

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.