Marketing Report
Outtask neemt Aspen Digital over nieuws

Outtask neemt Aspen Digital over

Outtask heeft Aspen Digital overgenomen. Dit is een datagedreven digital agency en strategisch partner van groeibedrijven. Deze overname markeert volgens Outtask een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf en stelt het bedrijf in staat om de groeistrategie verder uit te bouwen.

Aspen Digital zal zelfstandig blijven opereren onder zijn huidige merknaam, met behoud van zijn klant- en partnergerichte dienstverlening en innovatieve productontwikkeling.

Jory Willemsen en Jeroen Meijer, beide managing partner bij Aspen Digital: "Met de steun van Outtask Group zijn we vastbesloten om onze groeiambities te versnellen en onze positie als toonaangevende datagedreven agency te versterken. We willen blijven innoveren in een steeds complexer wordende zoekmachinemarkt en met onze SEO-tooling en data voorop blijven lopen. De technische expertise van Outtask zal ons hierbij helpen. Bovendien opent de samenwerking internationale expansiemogelijkheden om onze marktpositie sneller uit te breiden naar het buitenland."

Mike Dawud, CEO van Outtask Group: "We zijn verheugd om Aspen Digital te verwelkomen binnen de Outtask-familie. We delen dezelfde groei-mindset en zijn vastbesloten om gezamenlijk onze groeistrategie te realiseren. We zullen de technologieën en het talent van Aspen Digital koesteren en ondersteunen, zodat we ons wereldwijde bereik kunnen vergroten."

Aspen Digital is een gespecialiseerd search digital marketingbureau dat bekendstaat om het maximaliseren van de online zichtbaarheid van zijn klanten. Met expertise op het gebied van zoekmachineoptimalisatie, PPC-advertising en social media advertising biedt Aspen Digital innovatieve en datagedreven oplossingen die klanten en partners helpen om hun digitale marketingdoelstellingen te bereiken.

www.aspendigital.nl

www.outtask.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.