Marketing Report
Overname communicatiebureau Qiem door Tenderbureau Tender Valley nieuws

Overname communicatiebureau Qiem door Tenderbureau Tender Valley

Tenderbureau Tender Valley heeft een meerderheidsbelang in communicatiebureau Qiem. Met de overname onderstreept Tender Valley de ambitie om net iets meer te zijn dan een klassiek aanbestedingsbureau.

Full-service communicatiebureau

Qiem is een full-service communicatiebureau, in 1998 opgericht door Bertus Trim. In 2008 voegt Albertino Silva zich bij Qiem bij de missie om merken een daadkrachtige stem te geven. Bij het omarmen, versterken en verleggen van identiteit. Met de schouders eronder. Eerlijk, nuchter en met lef. Kortom: geen woorden, maar daden.

Voor Qiems klanten verandert er niets

Marco Kooman, mede-eigenaar van Tender Valley: "Voor klanten van Qiem verandert er niets. Als je 25 jaar vakwerk qua grafische vormgeving, websites en drukwerk levert, doe je iets goed. Qiem biedt ons aanknopingspunten die helpen onze ambitie en visie te ontkiemen."

Karel Koppens, mede-eigenaar van Tender Valley: "Het is en, en, niet of, of. Qiem heeft waardevolle kennis en kunde die ons versterkt en vice versa. We kunnen de klanten van Tender Valley écht meerwaarde bieden."

Ook qua aansturing verandert er weinig. Albertino Silva neemt de dagelijkse leiding op zich en Bertus Trim zal waar nodig als klankbord fungeren. Bertus is een rasechte Rotterdammer, kent de stad en de stad hem.

Rotterdamse DNA

Qiem en Tender Valley ademen Rotterdam en kennen elkaar sinds 2019. Vier jaar later is de onderlinge relatie, het fundament voor het meerderheidsbelang, nog steeds ijzersterk. Een band die vanaf 1 september beklonken is. De welbekende kers op de taart.

www.tendervalley.nl

www.qiem.nl

Lees ook:

Conversionista sluit zich aan bij Fabrique en Q42

22-11-2023 | 08:00:00
Het Scandinavische CRO-bureau Conversionista kondigt zijn uitbreiding naar Nederland aan

Marketing automations experts Ematters en RapidSugar gaan samen

21-11-2023 | 12:50:50
Per 1 november 2023 zijn marketing automation expert Ematters en RapidSugar samengegaan. Beide merken blijven onafhankelijk vanuit het eigen merk opereren, maar bundelen hun krachten.

Kompas Publishing neemt Gids.tv en Weer.nl over van Talpa Network

03-10-2023 | 10:23:00
Met de overname zet Kompas Publishing in op verdere uitbreiding van haar portfolio

Dawn gaat verder onder de naam Springbok, Jurian van der Hoeven en Marjolein Huisinga gaan bureau leiden, andere rol Inge Ligthart

29-09-2023 | 08:00:00
Met de rebranding zet het de volgende stap als onderdeel van de internationale digitale en creatieve agency voor positieve groei

Roularta Media Group neemt drie magazines van WPG Media over

26-09-2023 | 09:02:00
Met deze overname wordt Roularta Media Group eigenaar van drie magazinemerken in het mindfullness-segment in Nederland

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.