Overname Datumprikker.nl door Kompas Publishing en Sky Is The Limit Investments

Overname Datumprikker.nl door Kompas Publishing en Sky Is The Limit Investments

Kompas Publishing en Sky Is The Limit Investments nemen de twee platforms Datumprikker.nl en Cally.com over. De combinatie van de twee aandeelhouders zorgt voor een sterke basis om de platformen nationaal en internationaal verder te laten groeien.

Overname Datumprikker.nl en Cally.com

Datumprikker.nl stelt haar gebruikers in staat om eenvoudig afspraken en evenementen te plannen met vrienden, collega's en familieleden. In de loop der jaren zijn er in totaal tot nu toe bijna 25 miljoen afspraken gepland via het platform.

Cally.com, de internationale versie van Datumprikker.nl, biedt sinds een aantal jaren ook internationale gebruikers het gemak om afspraken in te plannen. Cally.com is beschikbaar in vijf talen en is met ruim drie miljoen jaarlijkse gebruikers ook een waardevolle aanvulling buiten Nederland.

Internationaal schalen

Paul Bongers, CEO van Datumprikker.nl en Cally.com: "We zijn opgetogen dat Kompas Publishing en Sky Is The Limit Investments een nieuw hoofdstuk gaan toevoegen aan onze rijke historie. Ons team heeft samen met onze betrokken aandeelhouders, waaronder oprichter Nalta Software en investeerder van het eerste uur TIIN Capital, al die jaren met veel plezier en energie onze miljoenen gebruikers bediend bij het zo eenvoudig mogelijk plannen van groepsafspraken. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe aandeelhouders het platform naar een nog hoger niveau gaan tillen."

Aart Wallet, mede-eigenaar van Kompas Publishing: "De overnames van Datumprikker.nl en Cally.com zijn voor ons een bijzondere buitenkans. Zo zijn er maar weinig websites in Nederland met het jaarlijkse unieke bereik van Datumprikker.nl. Wij zien met de inzet van onze kennis en expertise veel kansen en mogelijkheden voor verdere groei van zowel het bereik als de omzet. De samenwerking met Sky Is The Limit Investments helpt ons enorm voor het internationaal schalen en gezamenlijk bepalen van een sterke en gezonde groeistrategie."

Ramon Casander, eigenaar van Sky is The Limit Investments: "Datumprikker.nl en Cally.com sluiten perfect aan bij onze investeringsvisie vanwege de goede internationale schaalbaarheid die gedreven wordt door het organische, directe en virale verkeer. Met de ervaring en expertise van Kompas Publishing en Paul Bongers hebben wij de juiste partners naast ons staan om het bedrijf gezamenlijk naar de volgende (internationale) fase te brengen."

www.kompaspublishing.nl

www.skyisthelimit.nl

www.datumprikker.nl

www.cally.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Kompas Publishing neemt meerderheidsbelang in Hi Label

21-06-2024 | 12:52:53
Met de integratie van Hi Label bundelt Kompas de kennis en krachten om de platformen nog verder te laten groeien

ACM publiceert openbare versie afwijzing overname RTL Nederland door DPG Media

14-06-2024 | 13:24:00
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft de openbare versie gepubliceerd van de beslissing tot afwijzing van de meldingsaanvraag van DPG Media voor het mogen overnemen van RTL Nederland

Beautify gaat op in NMSBL

05-06-2024 | 14:18:00
De digitale titel Beautify gaat op in NMSBL en houdt per 1 juli 2024 op als zelfstandige titel

Mediaplus/Serviceplan Group neemt Britse Total Media Group over

29-05-2024 | 14:54:00
Mediaplus,dat onderdeel is van de internationale Serviceplan Group met onder meer een vestiging in Amsterdam, neemt het Britse Total Media Group over

Overname B12 Consulting door Yuma

13-05-2024 | 16:30:00
Met de integratie van B12 in Yuma zal de groep de volledige digitale transformatie van klanten verder kunnen versterken

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.