Marketing Report
Overname Datumprikker.nl door Kompas Publishing en Sky Is The Limit Investments nieuws

Overname Datumprikker.nl door Kompas Publishing en Sky Is The Limit Investments

Kompas Publishing en Sky Is The Limit Investments nemen de twee platforms Datumprikker.nl en Cally.com over. De combinatie van de twee aandeelhouders zorgt voor een sterke basis om de platformen nationaal en internationaal verder te laten groeien.

Overname Datumprikker.nl en Cally.com

Datumprikker.nl stelt haar gebruikers in staat om eenvoudig afspraken en evenementen te plannen met vrienden, collega's en familieleden. In de loop der jaren zijn er in totaal tot nu toe bijna 25 miljoen afspraken gepland via het platform.

Cally.com, de internationale versie van Datumprikker.nl, biedt sinds een aantal jaren ook internationale gebruikers het gemak om afspraken in te plannen. Cally.com is beschikbaar in vijf talen en is met ruim drie miljoen jaarlijkse gebruikers ook een waardevolle aanvulling buiten Nederland.

Internationaal schalen

Paul Bongers, CEO van Datumprikker.nl en Cally.com: "We zijn opgetogen dat Kompas Publishing en Sky Is The Limit Investments een nieuw hoofdstuk gaan toevoegen aan onze rijke historie. Ons team heeft samen met onze betrokken aandeelhouders, waaronder oprichter Nalta Software en investeerder van het eerste uur TIIN Capital, al die jaren met veel plezier en energie onze miljoenen gebruikers bediend bij het zo eenvoudig mogelijk plannen van groepsafspraken. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe aandeelhouders het platform naar een nog hoger niveau gaan tillen."

Aart Wallet, mede-eigenaar van Kompas Publishing: "De overnames van Datumprikker.nl en Cally.com zijn voor ons een bijzondere buitenkans. Zo zijn er maar weinig websites in Nederland met het jaarlijkse unieke bereik van Datumprikker.nl. Wij zien met de inzet van onze kennis en expertise veel kansen en mogelijkheden voor verdere groei van zowel het bereik als de omzet. De samenwerking met Sky Is The Limit Investments helpt ons enorm voor het internationaal schalen en gezamenlijk bepalen van een sterke en gezonde groeistrategie."

Ramon Casander, eigenaar van Sky is The Limit Investments: "Datumprikker.nl en Cally.com sluiten perfect aan bij onze investeringsvisie vanwege de goede internationale schaalbaarheid die gedreven wordt door het organische, directe en virale verkeer. Met de ervaring en expertise van Kompas Publishing en Paul Bongers hebben wij de juiste partners naast ons staan om het bedrijf gezamenlijk naar de volgende (internationale) fase te brengen."

www.kompaspublishing.nl

www.skyisthelimit.nl

www.datumprikker.nl

www.cally.com

Lees ook:

Roularta Media Group neemt drie magazines van WPG Media over

26-09-2023 | 09:02:00
Met deze overname wordt Roularta Media Group eigenaar van drie magazinemerken in het mindfullness-segment in Nederland

NOISE sluit zich aan bij Only creative entrepreneurs

21-09-2023 | 09:55:00
De Only creative entrepreneurs community breidt met deze toevoeging uit op het gebied van conceptontwikkeling, campagnes en digital marketing

Somention neemt saas-platform Influentials over

19-09-2023 | 08:45:00
Het creator platform biedt een marktplaats van authentic stories from everyday people, for every brand 

Overname communicatiebureau Qiem door Tenderbureau Tender Valley

08-09-2023 | 11:59:00
Met de overname onderstreept Tender Valley de ambitie om net iets meer te zijn dan een klassiek aanbestedingsbureau

Babbage Company & Loo van Eck gaan samen verder

05-09-2023 | 17:15:00
Babbage Company en Loo van Eck behoren per 1 september 2023 tot dezelfde groep, maar blijven zelfstandig en naast elkaar opereren onder de eigen (merk)naam

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.