Marketing Report
Ovide Agency gaat pr doen voor FINN

Ovide Agency gaat pr doen voor FINN

Ovide Agency gaat de pr doen voor FINN, een fintech startup van ING. De samenwerking is bedoeld als langdurige samenwerking, maar wordt initieel voor een half jaar ingezet. Naast de pr, zal Ovide Agency ook content en blogs schrijven voor FINN.

FINN, een fintech startup van ING, maakt autonome betalingen tussen slimme apparaten mogelijk. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om een auto die zelf betaalt voor de parkeerplaats of een slimme energiemeter die automatisch afrekent op basis van verbruik. Ovide Agency werkt aan meer zichtbaarheid voor de fintech door een combinatie van PR-activiteiten en online content.

Arlette Warmerdam, mede-oprichter en Product Lead bij FINN: "Voor ons is 2020 een belangrijk jaar met ambitieuze doelstellingen. Onze keuze is daarbij op Ovide Agency gevallen vanwege hun enthousiaste en gedreven aanpak. Daarnaast hebben ze bewezen dat ze onze technologie en propositie weten te vertalen naar uiteenlopende doelgroepen."

Marieke Verhaar-Fennis, mede-oprichter van Ovide agency: "Het afgelopen jaar hebben we naast grote namen zoals Netflix, Bosch en Swapfiets, ook mogen samenwerken met uiteenlopende tech startups uit binnen- en buitenland. Met FINN voegen we een innovatieve Nederlandse fintech toe aan dit portfolio. Het is geweldig om te zien wat voor technologie deze ING startup neer heeft gezet. We kijken er dan ook naar uit om ook dit bijzondere verhaal met de rest van de wereld te delen."

www.ovide.agency
www.makethingsfinn.com

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.